Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od 2 dni nie działają mi przyciski funkcyjne home i ostatnie aplikacje, działa tylko przycisk cofnij. Dodatkowo nie mogę rozwinąć górnego menu ustawień, macie jakieś pomysły jak to naprawić, dodam że telefon jest po najnowszej aktualizacji.

Opublikowano

Jaka wersja zabezpieczeń? Styczeń czy grudzien? Bo jeśli styczeń to pomysłów nie mam :P Jak grudniową wersję masz to powinieneś mieć dostępną paczkę 89mb aktualizacji. To jest poprawiona wersja Oreo bo ta grudniowa była niby z błędami (u mnie bez błędów)

Opublikowano

mam w rękach telefon z tym samym problemem. A1 z polskiej dystrybycji. Aktualizacja była z grudnia. Przestał działać przycisk Home,  lista aplikacji w tle, nie działa górny pasek, nie działa Gmail, nie ściąga aktualizacji z Google Play. Była aktualizacja ze stycznia (89MB), zainstalowałem ale to nic nie dało. Właśnie robię format.

Opublikowano

U mnie np. pociągnęło najpierw grudniową 1GB i zaraz po niej styczniową 1GB. Po aktualizacji przy odblokowywaniu na dole ekranu pojawia się cienki pasek biały a czasem przy odblokowywaniu pozostaje biały ekran jak go kilka razy dotknę to jak przez mgłę pojawia się obraz. Mam to na filmie nagrane. Bo jutro kurier przyjeżdża i zabiera telefon do naprawy albo wymiany ?? bo nie tylko takie mam usterki. Ale przyciski jako takie działają normalnie. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...