Sojhake Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Witam.Jak mogę zaktualizować androida w Redmi Note 3 pro?Moja aktualna wersja to 5.1.1 LMY47V.MIUI:8.0.6.0(LHOMIDG)GLOBAL STABLE.Nadmienię,że automatyczne aktualizacje nie przychodzą.Mam odblokowany Bootloader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Wgranie aktualnego globala przez MiFlash bądź instalacja Xiaomi.eu - wszystko można znaleźć na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojhake Posted November 26, 2017 Author Share Posted November 26, 2017 Mógłbyś podlinkować proszę? Chodzi mi tutaj o update z androida 5.1.1 do 6.0 44 minuty temu, Orjon napisał: Wgranie aktualnego globala przez MiFlash bądź instalacja Xiaomi.eu - wszystko można znaleźć na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 49 minut temu, Sojhake napisał: Chodzi mi tutaj o update z androida 5.1.1 do 6.0 Tu masz romy dla twojego telefonu, tylko napisałeś w dziale Redmi 3 dla którego nie ma androida 6.0, a ty masz Redmi Note 3 pro. http://en.miui.com/download-301.html Pobierasz i wskazujesz pobrany plik w aktualizacjach, jak masz stable, to stable. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojhake Posted November 27, 2017 Author Share Posted November 27, 2017 Przy próbie wskazania pliku w aktualizacjach wyskakuje powiadomienie:"Can't verify update" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts