Uzytkownik01 Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 Jak uruchamiam swój program, np. przez aplikację QPython, który łączy się przez socketa i wysyła jakąś wiadomość do mojego serwera np. co minutę to wszystko działa dobrze do momentu w którym ekran jest włączony. Gdy jest wyłączony to ta wiadomość nie jest wysyłana. Na innym telefonie, nie od Xiaomi, uruchamiając ten sam program w tej samej aplikacji program działa nawet przy wyłączonym ekranie więc wiadomo już że nie chodzi tu o to, że coś jest nie tak z aplikacją QPython. W ustawieniach telefonu dla aplikacji QPython wybrałem opcję, żeby oszczędzanie energii nie ograniczało aplikacji w tle. Niestety nic to nie zmieniło. Mam ustawione działanie wifi też podczas uśpienia. Co jeszcze można zrobić w tej sprawie?
Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Ja bym jeszcze zasugerował dodanie apki do Autostartu i odpalenie tel ponownie. Ewentualnie dodanie jeszcze kłódki w menu ostatnich aplikacji. Edytowane 24 Listopada 2017 przez Orjon
vvvzc Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 MIUI strasznie zabija aplikacje w tle dlatego przeszedłem custom romy
Rekomendowane odpowiedzi