vaandee Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 witam, jestem posiadaczem redmi 4x od 3 dni i dziś pierwszy raz próbowałem wyłączyć i włączyć telefon i przy próbie odblokowania nie zczytuje prawidłowo z palca wiec wpisuje hasło i błąd hasło nie poprawne -.- wpisuje na pewno dobre bo ustawiłem 'plok' jak rozwiązać taki problem i czy często się zdarza? np. dodając kolejne konto google urządzenie chce zeby potwierzić hasło i też wpisuje prawidłowe i wyskakuje bład że nie prawidłowe hasło nie wiem co jest grane ale no jesli nie można gdzieś tego ustawić w opcjach to urządzenie robi się bezwartościowe ...
kamillm Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
preston2009 Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) @vaandee Na pewno nie zaktualizowałeś oprogramowania do nowszego? Miałem podobnie, ale z tym że na globalu zaktualizowałem tel. Miałem blokadę na odcisk palca z hasłem w telefonie. Po aktualizacji nie można było odblokować 4X ani odciskiem palca ani hasłem. Gdybyś miał TWRP to po usunięciu kilku plików odblokowałbyś telefon. ps powinni dodać, dużą kartkę z dużymi czerwonymi literami: Usunąć blokadę telefonu przed aktualizacją! Edytowane 24 Listopada 2017 przez preston2009
pionier123 Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Aktualizowałem 3 razy mojego 4x. Posiadam hasło 4 cyfrowe i nie miałem nigdy problemu. Jeżeli masz TWRP możesz zrobić wipe i przywrócić do ustawień fabrycznych. Wysłane z mojego Letv X501 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik nie wykonał polecenia zmiany tytułu/treści wątku.
Rekomendowane odpowiedzi