Grzesiuso Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 http://next.gazeta.pl/next/7,151243,22675093,xiaomi-oglasza-koniec-wsparcia-dla-kilku-smartfonow-sprawdz.html#BoxBiz#BoxBizCz
Nezumi Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Nooo o tym wiadomo od... 2tygodni? 3? Jakoś tak...
Blest Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Same starsze urządzenia które i tak były długo wspierane. Może to wpłynie na wersję miui na aktualny sprzęt, będzie lepsza.
abc00 Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Nie wpłynie, bo ich miejsce moment się zapełni / lub już się zapełniło. Modeli tyle, że ho ho.
Nezumi Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Wydaje mi się, że za jakiś czas odpadnie sporo więcej modeli, robi się za tłoczno i coraz częściej się widuje zawieszanie aktualizacji z powodu dość poważnych błędów.
JacekBB Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Czekamy na koniec wsparcia dla Mi5 hehe
Nezumi Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Spokojnie, zanim zakończą wsparcie Mi5 obstawiam miną jeszcze z 2-3lata . Minimum .
abc00 Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Akurat w przypadku mi5, cofając się do jego szumnej premiery, to ten model miał i ciągle ma ogromny potencjał, który zamiast wykorzystać, woleli zastąpić kolejnymi cyferkami w nazwie... Przyszło nowe (mi6), a wraz z nim widmo i najazd, jaki ten poprzedni, też przecież flagowiec, jest już teraz bezwartościowy. Aktualizacje ciągle dostaje, ale jest trochę tak jakby się do niego już nie przyznawali, cóż najlepiej schowaj go głęboko do szuflady i wymień go na nowy. Modeli jest tyle, iż w którymś momencie odbije się to bardzo porządnie czkawką - na oprogramowaniu. Do tego zwróćcie chociażby uwagę na dział mi note 2, który dość powoli się tworzy i zaczyna teraz jakoś rozwijać, a na rynku dostaniesz jego następce (o dość fikuśnych parametrach).. 1
Nezumi Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Dlaczego tak uważasz? Android 7.x jest, nowości od miui dostaje, aktualizacje są i jak widać, większość jest dość udana. Wiadomo, że Xiaomi będzie teraz wychwalać Mi6, w końcu Mi5 już nie produkują i na niej już nic nie zarobią, to po co reklama produktu, na którym się nie zarobi? To tak, jakby Samsung, czy też inny Lg miał reklamować model sprzed roku/2... do tego flagowy... Nie wiem co masz na myśli przez "wykorzystanie potencjału"... Zobacz sobie na Redmi Pro... miał być flagowcem wśród średniaków, a przez długi czas nie dostawał aktualizacji, został totalnie zapomniany.... Mi Max i Mi Max2, też były pięknie prezentowane, reklamowane i chwalone, a teraz cisza... O serii MiNote się wypowiadać nie będę... bo aż mną trzęsie jak widzę, co Xiaomi z nimi zrobiło . Jakimś... cudem... Xiaomi bardziej woli reklamować serię Redmi Note, niż MiNote... 1
FromWP Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Koncentrują się na tym co się najlepiej sprzedaje, w Indiach. To ich najlepszy i największy rynek poza Chinami. Mi5 to taki trochę średnio trafiony produkt, ale wsparcie jeszcze trochę potrwa. Edytowane 25 Listopada 2017 przez FromWP Składnia
peter.blaze Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Potwierdzam z tą trafnością produktu jaki jest MI5... Można powiedzieć było mineło
Rekomendowane odpowiedzi