ZielonyBuszmen Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 Widziałem, że na naszym forum w kategorii Redmi Note 4x ludzie chwalą się baterią tegoż telefonu. Robią to zazwyczaj wrzucając screen z aplikacji GSam Battery Monitor. Ściągnąłem tą aplikację, no i rezultaty przez nią pokazywane są, co tu dużo mówić, dziwne. Chodzi o czas pracy ekranu. Wyniki na moim 4a są trochę przekłamane. Niżej screeny Czas pracy ekranu który jest wyświetlany w aplikacji to 44 minuty, natomiast system pokazuje SOT na poziomie 21 minut. Ciekawe, prawda? Dodatkowo powiem, że aplikację zainstalowałem, po czym dopiero naładowałem telefon do 100%. Podczas ładowania nie korzystałem z telefonu. Dodam, że teraz w aplikacji mam 1h 08m SOT, a system pokazuje raptem 32 minuty
ZielonyBuszmen Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 Dokładam kolejny wynik, który też jest zakłamany
And.N Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 Sądzę, że SoT z telefonu jest bardziej wiarygodny, a ta aplikacja przekłamuje. Jak myli sie co do pracy ekranu to innym danym tez nie ma co za bardzo wierzyć. PS. W tej chwili mam poziom baterii równo 60% , czas pracy na baterii 2 dni 18 godz. 5 min. , SoT 3 godz.
ZielonyBuszmen Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 Tutaj jest odpowiedź, jeśli chodzi o tą apkę: https://miuipolska.pl/forum/topic/23497-bateria-w-redmi-note-4x/?do=findComment&comment=405496
Rekomendowane odpowiedzi