Skocz do zawartości

aktualizacja z 15.07 change log

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

czy mozna prosic o jakis change log z tej aktualizacji? lub jakies wlasne odczucia co do aktualizacji. 

ja zauwazylem,ze pilot ze sluchawek xiaomi piston zaczal dzialac prawidlowo, oraz zauwzylem,ze przy czyszczeniu ramu, wywala launcher, tzn odpala sie na nowo. z ramem nic sie nie zmienilo . pozdrawiaM!

Opublikowano (edytowane)

Czy masz na pulpicie widget, który się czesto odswieza np. Pogodę?

Edytowane przez Miv
Opublikowano (edytowane)

No to... powtarza się jak mantrę :-P

Zawsze ZALECA się, dodać wszystkie widgety pulpitu do autostartu i zablokowanie je przed ubiciem.

Tapatalk User from Mi2s

Edytowane przez kulig007
Opublikowano

Panowie, nie ma zadnych widzetow, przed aktualizacja tego nie bylo, po juz jest, proste. nic nie zmienialem. wy tak nie macie po aktualizacji?

Opublikowano

Changeloga nie wiem czy podam. Bo na forum betatesterów gdzie ten changelog jest Meredith napisała "Dont leak" więc muszę to zaakceptować.

"Na szczęście" nie ma w tej aktualizacji poważnych zmian. Jakiś fix z autoryzacją chmury i kilka poprawek przy nagrywaniu dźwięków z podłączonymi słuchawkami, redukcja szumów i fix powiadomienia o zmienionej karcie SIM. Jeden drobny fix w Aparacie i SMS. Tyle. 

Natomiast dla Note jeszcze mniej. Fix w Galerii, Wideo i Systemie.

Opublikowano (edytowane)

A mie przyszło powiadomienie z automatu, wgrałem i miałem po angielsku.

W ori sofcie częśc ikon inna niz w miui polska, miui market i nie działający play market, brak pełnego roota.

Nie wywalało zadnych błędów zwalniało ponad 400 MB pamięci i ładnie opisane.

Aha jeszcze w menu  ustawień ciut wieksz czcionka

eda4e5e6.jpgnybe6ape.jpg

Edytowane przez wiesiek3d
Opublikowano

Czcionka jest po prostu inna. MIUI ma swoją czcionkę (screen po prawej).

My dodajemy Roboto z Androida 4.3, Roboto z Androida 4.4. dla MI3 i Roboto z Androida L do MIPada.

Opublikowano

Ja nie zauważyłem praktycznie żadnej różnicy, jedyna zmiana widoczna, to właśnie trochę większa czcionka i zainstalowana i działająca aplikacja MiKey.

Nie zauważyłem różnicy jeżeli chodzi o prędkość działania.

• 3 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...