aniak76 Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Witam. Od kilku dni w zdjęciach, w Albumach, pojawił się nowy katalog "Ostatnie". Wrzuca tam ostatnie zdjęcia wykonane, pobrane, itp... Denerwująca dla mnie jest ta "informacja"... Macie coś takiego? Jak się tego pozbyć? Szukam w ustawieniach, ale nic...
Ziku90 Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Mam i też mnie męczy, weszło najwyraźniej z 8.5.2.0. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Nie rozumiem co was męczy. To że dodali przydatną funkcjonalność? Nie ma żadnego katalogu Ostatnie. To tylko dodatkowy sposób przeglądania (grupowania przez program) zdjęć w galerii i plików w eksplorerze. Nie trzeba z tego korzystać, a czasami bywa wygodne.
kamillm Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 @aniak76 @Ziku90 jesli stockowa galeria Wam nie odpowiada no to zainstalujcie sobie np. Quicpick tam mozna sobie wszystko spersonalizowac i po problemie 2
Ziku90 Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Nie rozumiem co was męczy. To że dodali przydatną funkcjonalność? Nie ma żadnego katalogu Ostatnie. To tylko dodatkowy sposób przeglądania (grupowania przez program) zdjęć w galerii i plików w eksplorerze. Nie trzeba z tego korzystać, a czasami bywa wygodne.Ocenianie czy przydatne czy nie może zostawić każdemu z osobna. Lepsze jest wrogiem dobrego i nie lubię jak na siłę mi się coś wpycha. Wiele dzięki za pomoc. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 1
kamillm Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi