Jump to content
  • 0

Mi note 2 czy mi5s plus

Question

Posted

Witam,

Szukam następcy mojego rn3pro w okolicach 1000zł i trafiłem na te dwa modele co w temacie.

Który będzie lepszy? Wnętrzności prawie te same, różnią się wyglądem zewnętrznym, aparatem i baterią.

Który będzie robił lepsze zdjęcia? czytałem, że mi5s plus.

Różnica w baterii 200mah wydaje mi się, że nie będzie aż tak odczuwalna w codziennym używani więc to pomijam. Mile widziane opinie kogoś kto miał obydwa urządzenia i się rzetelnie wypowie. Byłem zdecydowany na mi5s plus ale na innym forum doradzili mi mi note 2... Czytałem o słabym ekranie w nocie, podobno widać jakieś ziarno i przy ciemniejszych gradientach też słabo to wygląda. Obydwa są w gearbest za około 300$ i wysyłka minimalizująca vat. Jak nie te dwa to może macie coś lepszego w tej cenie?

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Stronę znam, bardziej interesuje mnie zdanie kogoś kto miał obydwa modele i się wypowie jak to wygląda w praktyce.

• 0
Posted

Takiego co miał oba możesz nie znaleźć. Ja miałem Mi5S+ i zdjęcia w dzień robi takie same jak Mix, ale 2 aparaty dają radę wieczorem bez lampy lepiej niż Mix z lampą. Bateria świetna, sam telefon jak trzymasz w ręku daje porządne wrażenie dobrego sprzętu.

Wysłane z mojego MIX przy użyciu Tapatalka

• 0
Posted

Dołączam się do pytania kolegi z tym, że ja rozważam zmianę Mi Note LTE 3/64 na coś nowszego i pod uwagę biorę wspomniane modele.

• 0
Posted

Po wielu opiniach wezmę jednak mi5s plus. Z tego co ludzie pisali, radzili, mi note 2 ma słabszy ekran i aparat, jakieś dziwne akcje z dotykiem a kosztuje tyle samo. Wygląd to nie wszystko...

• Like 1
  • 0
Posted

A jak się ma sprawa z tym, że już nie dostaniesz nowego telefonu tylko wersję refub lub leżak magazynowy, w którym padają płyty główne? To była bujda czy fakt?

Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro prime

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...