Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Próbuję wejść w motywy na swoim mi6 Global 9.2.2 ale wyskakuje mi info że motywy nie są obsługiwane w moim regionie. O co chodzi? Wcześniej działało a nie zmieniałem romu. 

Opublikowano
Cześć. Próbuję wejść w motywy na swoim mi6 Global 9.2.2 ale wyskakuje mi info że motywy nie są obsługiwane w moim regionie. O co chodzi? Wcześniej działało a nie zmieniałem romu. 
Zmień region na np USA, a potem strefę czasowa na naszą
Opublikowano

Globala nigdy nie miałem na żadnym Xiao. Testowałem sporo czasu miui polska, epic rom, miuiPro i ten ostatni polecam najbardziej. 5dec85545dce6033438dab019a4d5cc4.jpg

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ale może warto poświęcić te parę $ i mieć spokój. Ja już myślałem nad globalem albo innymi custom romami. Szczerze epic mnie interesował ale jak zachwalasz pro to pomyślimy

Tak zgadza sie.

Opublikowano
8 minut temu, simcold napisał:

Tak zgadza sie.

Którą wersję używasz? 

Czy z Global beta trzeba robić full wipe czy wystarczą ustawienia fabryczne w twrp? 

Opublikowano
Którą wersję używasz? 
Czy z Global beta trzeba robić full wipe czy wystarczą ustawienia fabryczne w twrp? 
Najlepiej zrob full wipe. Lacznie z format internal.

Opublikowano
10 minut temu, simcold napisał:

A gdzie masz miuiPro global?

Normalnie jest sklep play? Działają apki od googla i płatności zbliżeniowe? (peopay) 

Screenshot_2018-07-10-13-18-00-825_com.android.chrome.png

Opublikowano

Na china jest juz tylko z tego co wiem. Nie usuneli chyba starych oposow. Tak wszystko dziala. Mam roota i platnosci dzialaj

Opublikowano
35 minut temu, Kamil Kupiec napisał:

Normalnie jest sklep play? Działają apki od googla i płatności zbliżeniowe? (peopay) 

Screenshot_2018-07-10-13-18-00-825_com.android.chrome.png

Zapomniałeś dodać że pobieranie jest płatne, wprowadzili abonament ;) 

Opublikowano

1,5 dolara na miesiąc, 15 dolarów na rok. Abonament. Tłumaczenie jest moje, jestem polskim tłumaczem MiuiPro. Moim zdaniem warto zapłacić, ekipa musi z czegoś opłacać serwery... wbrew pozorom to spory wydatek, ponad 300 dolarów na miesiąc...