Gruchi Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 Witajcie Od aktualizacji apki YouTube straciłem filmy z biblioteki i subskrypcje, na komputerze bez problemu mogę zmienić konto z którego chce korzystać a na MiBoxie jedynie zalogować albo wylogować konto, brak wyboru po zalogowaniu z którego konta chce korzystać (są 3). Jest jakiś patent na rozwiązanie tego problemu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubackjeee Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 Nowa apka YouTube to najgorsze Gowno. Można w opcjach odinstalować aktualizacje. Tylko nie wiem gdzie się wyłącza automatyczna aktualizacje bo ciągle mi się na nowo instaluje Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSideR Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 zerknij do ustawien sklepu play Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz81111 Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 a u mnie nie odtwarzają się wszystkie filmy w youtube - mam urządzenie dopiero do dwóch dni - ale niektóre filrmy po prostu nie łądują się - bez żadnej reguły. jest na to rada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuku1786 Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Mam od 2 dni urządzenie i tez mam problem z odtwarzaniem filmów na Youtube. (niczego więcej jeszcze nie zdążyłem spróbować) Jeden film pójdzie bez problemu, a następny już buforuje i nic się nie ładuje. Czasem nawet zmniejszenie jakości do 480p nie pomaga. Nie wiem czy to nie problem z połączeniem wifi, bo na telefonie (Galaxy S6) przy 5G wyciągam 230 Mb, a Mi box tylko pomiędzy 30-50 Mb i nic więcej. Box leży 1 metr od routera. Próbowałem zmieniać nr kanału i szerokość, ale nic się nie poprawia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cycyc Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Dnia 16.09.2017 o 19:51, zuku1786 napisał: Mam od 2 dni urządzenie i tez mam problem z odtwarzaniem filmów na Youtube. (niczego więcej jeszcze nie zdążyłem spróbować) Jeden film pójdzie bez problemu, a następny już buforuje i nic się nie ładuje. Czasem nawet zmniejszenie jakości do 480p nie pomaga. Nie wiem czy to nie problem z połączeniem wifi, bo na telefonie (Galaxy S6) przy 5G wyciągam 230 Mb, a Mi box tylko pomiędzy 30-50 Mb i nic więcej. Box leży 1 metr od routera. Próbowałem zmieniać nr kanału i szerokość, ale nic się nie poprawia. Witaj rozwiazales jakoś ten problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuku1786 Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Nie, nadal jest tak samo. Po prostu nie używam aplikacji z boxa tylko wtyczki youtube w Kodi, tam chodzi bez problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cycyc Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Aha wyczytałem na zagranicznych forach zze to problem sprzętowy coś niegra i ludzie wymieniają ja swój wymienie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuku1786 Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Ja mam sprowadzony z Chin, więc byłby problem z wymianą Link to comment Share on other sites More sharing options...
cycyc Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 Ja na szczęście emag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kropianka Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Witam. Dołączam z takim samym problemem. Mi boxa mam jakieś 2 miesiące. Od początku na youtube pewne filmy miały problem z odtworzeniem się, ale teraz albo problem się nasilił, albo po prostu więcej youtube ogladam. Włączam jakiś film i mam czarny ekran, czasem kręci się ładowanie, czasem w trakcie przerywa. Jak już coś przeleci do końca to następny film na bank się nie otwiera. Wycofanie i ponowne otworzenie czasem działa, a czasem dopiero za 10 razem. Próbowałam odinstalowywania aktualizacji, ponowne instalowanie, całkowitego resetu mi boxa. Cały czas to samo. Bardzo rzadko na youtubie włączają mi się reklamy, i zastanawiam się czy to może nie to, czy może ma problem z odtworzeniem reklam, i wtedy się zacina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matiaz1995 Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Specjalnie założyłem konto, żeby odpisać. Wczoraj przyszedł mi mibox z gearbesta i youtube to jakaś porażka. Włączam aplikację - pusty ekran z logiem youtube i lupą która nie działa. Filmy włączają się losowo, raz działa raz nie. Kolejne filmy się nie włączają tylko jak skończy się jeden to wyskakuje błąd i tyle. Jest jakiś sposób, żeby to naprawić czy pisać do Chińczyków o zwrot pieniędzy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Witam. Od wczoraj na moim Mi Box co chwilę pojawia się komunikat, że aplikacja YouTube została zatrzymana. Apka niby działa normalnie, ale komunikat wraca. Wyczyściłem dane aplikacji i to pomogło na kilkadziesiąt minut, po czym znów komunikat zaczął się pojawiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuku1786 Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Po ostatniej aktualizacji oprogramowania Mi Boxa, która miała naprawić problemy z Youtube, u mnie nadal bez zmian. Jeden filmik się uruchomi, kolejny już nie, próbuje następny tez nic i tak kilka filmów, aż któryś się włączy. Nie mam pojęcia od czego zależy, że jeden się włączy, a inny nie. Czasem ten sam filmik, który nie chciał się włączyć, po kilku próbach z innymi już się włącza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Ja nie miałem żadnych problemów z YouTube. Dopiero od wczoraj zaczęło się kaszanić. Jedyne co pomaga to odinstalowanie aktualizacji dla apki YouTube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QraQ Posted June 22, 2018 Share Posted June 22, 2018 (edited) Zainstalowałem ręcznie google Play serwis wersja dla tv najnowsze nie beta... Chodź beta pewnie też będzie dobrze z APK...... I wszystko zaczęło działać... Logowanie ... subskrybcje...problem chyba leży że przystawka aktualizuje aplikację które wymagają nowszej wersji a tego już mi box nie widzi do aktualizjacji Edited June 22, 2018 by QraQ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts