Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wybaczcie jeśli w złym dziale, ale jeszcze się nie odnajduję na tym forum. Gwizdnęli mi telefon, ale oddali bo sobie nie poradzili z kontem xiaomi. Teraz nie mogę go odblokować, bo nie może złapać połączenia z siecią. Nie mogę go nawet wyłączyć jedyne do czego mam dostęp do lock screen z wiadomością z numerem kontaktowym i aktywacje konta xiaomi. WiFi jest odpalone, bo widzę na pasku. Jak go odblokować bez utraty danych? Ewentualnie jak zrobić kopię danych przed resetem.

błąd dostępu brzmi: "Nie można zweryfikować ID konta Xiaomi. Nie można połączyć się z siecią."

ślicznie proszę o pomoc

Edytowane przez Pudzianowski
Opublikowano

Jeśli nie pójdzie po włożeniu karty sim z internetem to pozostaje reset danych z recovery aby przejść do pierwszej konfiguracji gdzie można połączyć się z WiFi.

Wysłane z MI6

Opublikowano (edytowane)

byłbym zapomniał mam rom z miui polska :)

reset danych z recovery? to mi chyba nie oszczędzi zdjęć kontaktów i notatek

Opublikowano (edytowane)

wipe nie wykasuje mi danych osobistych kwasiku?

jak go wyłączyć XD? bo z poziomu systemu nie mogę

@edit: obawiam się że on i tak jest czysty bo ma zmienioną tapete na standardową na lock screenie czym i jak odzyskać kontakty, notatki i zdjęcia z naciskiem na kontakty?

Opublikowano
18 minut temu, Pudzianowski napisał:

W rzeczy samej telefon jest czysty. Podrzuci mi ktoś jakiegoś tutka albo wskazówkę czym odzyskać wskazane dane?

A nie miałeś włączonej synchronizacji z chmurą Mi, albo chociażby z kontem googla? Jak miałeś to po zalogowaniu do konta Mi l Googla przynajmniej kontakty odzyskasz, bez dodatkowych kombinacji.

Opublikowano

Miałem z chmurką Mi ale są niezsynchronizowane ostatnio dodane, a przybyło mi kilka bardzo ważnych. Pół bidy bo mam je w bilingu, niemniej jednak wolałbym je odzyskać żeby oszczędzić sobie dzwonienia. Poleci mi ktoś jakieś narzędzie do odzyskiwania?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...