Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Niestety ale nie mogę odebrać ani wysłać mmsa wszystkie ustawienia mam ok + te jeszcze które znalazłem w necie nic zie zadziałało na innych tel np LG wszystko śmiga na ustawieniach automatycznych operatora. Karta Virgil mobail. Internet bez zarzutu rozmowy sms i reszta też (oprucz Endomondo które samo się wyłcza ) ma ktoś pomysł ??

Edytowane przez robekrt
Opublikowano

Sprawdziłem i wydaje mi się że to co powinno być zaznaczone to jest ale dla pewności zapytam bo może nie na te opcje patrzyłem - gdzie to znajdę?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Również mam problem z mms ale inny. Ponieważ to że dochodzą mi i wysyłają się tylko jak włącze dane pakietowe to jeszcze mogę zrozumieć ale dlaczego nie działa to w sieci 2g a tylko po przełączeniu na 3g ? Przecież internet normalnie działa mi w 2 g...bez sensu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.Problem pomogła mi rozwiązać pani z pomocy technicznej a2.Zadzwoniłem ,powiedziałem w czym problem a pani poprowadziła po ustawieniach telefonu jak dziecko za rączkę i wszystko śmiga. Polecam zadzwonić i pozdrawiam.

Opublikowano
22 godziny temu, vortexx napisał:

Witam.Problem pomogła mi rozwiązać pani z pomocy technicznej a2.Zadzwoniłem ,powiedziałem w czym problem a pani poprowadziła po ustawieniach telefonu jak dziecko za rączkę i wszystko śmiga. Polecam zadzwonić i pozdrawiam.

Mógłbyś porównać moje ustawienia ze swoimi

Opublikowano

U mnie

Nazawa     mms  ( małe litery )

Protokół APN   IPv4,IPv6

Protokół APN podczas roamingu   IPv4,IPv6

A reszta ustawień tak jak u ciebie.

Opublikowano

Podczas konfiguracji w BOK najpierw kazano mi usunąć wszystkie ustawienia a potem skonfigurowałem najpierw internet a następnie mms.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...