Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, posiadam mi5 z wersją MIUI 8.1.2.0 (MAAMIDI) z tego co udało mi się dowiedzieć jest już wersja 8.1.4.0 i niby wszystko było by okej gdyby nie to że żadnej aktualizacji nie mogę wyszukać. Próbowałem już zmienić region na Indie (bo ponoć to miało pomóc) i nadal nic. A teraz 2 sprawa, wchodząc w opcje aktualizacji po wciśnięciu "Pobierz aktualizacje" coś zaczyna się pobierać, chciałbym wiedzieć czy ktoś wie czy pobiera mi się poprostu nowa wersja czy ta którą mam czyli która według aplikacji aktualizacje jest najnowsza. Z góry dzięki. 

Opublikowano

Jak to coś się pobiera? No nie wiesz co? Przecież jak byk jest w Aktualizacje napisane. Zmieniłeś region to pobiera się 8.1.4 a potem 8.2.2. Temat do zamknięcia.

Wysłane z MI6

Opublikowano (edytowane)

4 minuty temu, Acid napisał:

Jak to coś się pobiera? No nie wiesz co? Przecież jak byk jest w Aktualizacje napisane. Zmieniłeś region to pobiera się 8.1.4 a potem 8.2.2. Temat do zamknięcia.

Wysłane z MI6

Kolego chodzi o to że aplikacja aktualizacje pokazuje że mam najnowszą wersje, a klikając pobierz aktualizację, aplikacja zaczyna coś pobierać i nie wiem czy czasem nie pobiera wersji którą aktualnie mam i która uważa za najnowszą. 

Screenshot_2017-08-06-16-34-29-108_com.android.updater.png

Edytowane przez Patrekxian
Brak zrzutu ekranu
Opublikowano
1 minutę temu, bergmen napisał:

Ściągnij sobie z en.miui.com nową wersję i zainstaluj z pliku zip. 

Pobiera się to co masz 

Do tego jest potrzebny odblokowany bootloader? Czy poprostu mam pobrać nową wersję i zainstalować ją za pomocą tej apki od aktualizacji? 

Opublikowano
2 minuty temu, Patrekxian napisał:

Do tego jest potrzebny odblokowany bootloader? Czy poprostu mam pobrać nową wersję i zainstalować ją za pomocą tej apki od aktualizacji? 

Niepotrzebny. Pobierasz stąd: http://en.miui.com/download-299.html wgrywasz do telefonu i urychamiasz aktualizację z pliku. A pobiera ci prawdopodobnie to co masz zainstalowane, jak nie znajduje nowej wersji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...