kamikazzePL Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Witam Chciałbym wyczyścić historię ostatnich połączeń ale nie znalazłem nigdzie takiej opcji. ROM xiaomi.eu 7.6.8 Wydaje mi się, że telefon ma "przeklikany" od A do Z a nie umiem zrobić takiej prostej rzeczy.... Edytowane 10 Lipca 2017 przez kamikazzePL
0 mariusz.ur Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 @kamikazzePL wejdź w dialer i przytrzymaj kontakt . Wybierz usuń wsadowo i zaznacz wszystkie i usuń
0 kamikazzePL Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Opublikowano 11 Lipca 2017 8 godzin temu, mariusz.ur napisał: @kamikazzePL wejdź w dialer i przytrzymaj kontakt . Wybierz usuń wsadowo i zaznacz wszystkie i usuń Dzięki. Dokładnie to wygląda u mnie tak,że trzeba przytrzymać kontakt i dać "Edycja". W menu jest "usuń z historii połączeń" ale działa tylko do jednego wybranego kontaktu. Może na Global`u jest to inaczej. Temat do zamknięcia.
0 ZduneX25 Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
kamikazzePL
Witam
Chciałbym wyczyścić historię ostatnich połączeń ale nie znalazłem nigdzie takiej opcji. ROM xiaomi.eu 7.6.8
Wydaje mi się, że telefon ma "przeklikany" od A do Z a nie umiem zrobić takiej prostej rzeczy....
Edytowane przez kamikazzePL3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi