lingo1 Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Zna ktoś jakąś fajną aplikację aparat, dzięki której zdjęcia będą bardzo dobre(takie same lub lepsze niż na oryginalnej apce) ale też by była możliwość stosowania wszelkiego rodzaju na bieżąco ulepszaczy do zdjęć. Szukam też dodatkowo fajną aplikacje do obróbki zdjęć, przede wszystkim chodzi o ulepszanie twarzy, wyostrzanie, by miała po prostu wiele możliwości. Zna ktoś coś takiego i ma godnego polecenia? Mój telefon do Mi4 jak coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QBAQ Posted September 28, 2017 Share Posted September 28, 2017 Jeśli chodzi o samą obróbkę zdjęć to polecam ToolWiz Photo lub Pixlr ze sklepu Google Play. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wanarek Posted September 28, 2017 Share Posted September 28, 2017 Poprawianie i edycja zdjęć - Snapseed od Google. Rozbudowana z mnóstwem opcji. Mój faworyt. Darmowa, bez reklam. Sprawdź sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiwenhou Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 Witam, od jakiegoś czasu w sieci są różne zamienniki do systemowego aparatu robiącego zdjęcia... Mam pytanie: ktoś już jakiś testował, który najlepszy??? Oczywiście pytam o te stockowe a nie te co są dostępne w sklepie p.... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts