Yamnick Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Wlasnie stale sie szczesliwym w sumie posiadaczem MI3, ale przy calym szczesciu dwie rzeczy mnie mecza Potrzebuje zeby domyslne wyszukiwanie niw wywalalo mi wynikow z Baidu tylko z Google i zeby z obojetnie jaka przegladaraka i obojetnie jak dzialal mi flash player (konkretnie musi dzialac www.weeb.tv). Reszte ogarnalem sam, tych dwoch rzeczy nie potrafie zrobic - bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Y.
SaLi Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jeśli chodzi o zmianę wyszukiwarki to wystarczy dotknąć jej loga w miejscu wpisywania haseł i wybrać z rozwiniętej listy tę która nas interesuje. Co się tyczy drugiej części Twojego pytania to niestety nie umiem pomóc. Pozdrawiam!
Yamnick Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2014 Niestety, nie mam zadnego loga. Wgralem polski rom najnowszy, jest pasek wyszukwiania na jednym z ekranow stockowo, ale co w niego nie wklepe leci przez baidu :/ W opcjach wyszukiwania nie ma gugla
SaLi Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Kiedy uruchamiasz samą przeglądarkę wyskakuje Ci strona startowa? Z resztą serdecznie polecam Ci instalację samej wyszukiwarki google: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.googlequicksearchbox&hl=pl Dodaje kilka fajnych rzeczy jak np. wyszukiwanie głosowe
lucas7911 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Z Google Play zainstaluj wyszukiwarkę Google, o ile pamiętam ma też widget Stockowa nie obsłuży flasha. Potrzebny będzie Dolphin browser z marketu plus plik flash playera z linków poniżej http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.20/install_flash_player_ics.apk lub http://dolphin.com/lab/en Zainstaluj obie aplikację, uruchom Dolphin Browser i w ustawieniach musisz znaleźć opcję Ustawienia->Zawartość->Flash Player ustaw na "zawsze" Kolego SaLi byłeś szybciejszy Edytowane 4 Czerwca 2014 przez lucas7911 1
Yamnick Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dziekuje Panowie, tematy ogarniete. Pytanko kolejne - da sie jakos wywalic niepotrzebne mi aplikacje z MIUI ? Stockowa przegladarke, tamty itp. fjuczery z krzaczkami zamiast liter ? Ewentualnie poukrywac to jakos, powylaczac ? Pierwsze wrazenie: poprzednia sluchawka HTC One M7. Poki co MI3 w niczym nie jest gorsze, a MIUI jest naprawde sympatyczne. Roznica w cenie na wolnym rynku o polowe, wiec... Niechby to oficjalnie weszlo do EU to wszystkie Samsungi, HTC, Sony mialo by sie z pyszna...
Renegade Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Poprzez TitaniumBackup możesz ładnie powywalać co nie chcesz, lub zamrozić aby były nieaktywne.
ddr Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Jeśli chodzi o flasha to na mojej słuchawce używam Firefoxa i flash playera, chyba z tego linku co podał lucas. Co do apek to część wyłączysz w ustawienia>aplikacje, resztę w titanium backup. Wysłane z mojego HM 1SW przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi