Skocz do zawartości

Zmiana wyszukiwania z Baidu na Google + Flash Player

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Wlasnie stale sie szczesliwym w sumie posiadaczem MI3, ale przy calym szczesciu dwie rzeczy mnie mecza :) 

Potrzebuje zeby domyslne wyszukiwanie niw wywalalo mi wynikow z Baidu tylko z Google i zeby z obojetnie jaka przegladaraka i obojetnie jak dzialal mi flash player (konkretnie musi dzialac www.weeb.tv).

Reszte ogarnalem sam, tych dwoch rzeczy nie potrafie zrobic - bede wdzieczny za pomoc.

Pozdrawiam

Y.

Opublikowano

Jeśli chodzi o zmianę wyszukiwarki to wystarczy dotknąć jej loga w miejscu wpisywania haseł i wybrać z rozwiniętej listy tę która nas interesuje.

Co się tyczy drugiej części Twojego pytania to niestety nie umiem pomóc.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Niestety, nie mam zadnego loga. Wgralem polski rom najnowszy, jest pasek wyszukwiania na jednym z ekranow stockowo, ale co w niego nie wklepe leci przez baidu :/ W opcjach wyszukiwania nie ma gugla

Opublikowano (edytowane)

Z Google Play zainstaluj wyszukiwarkę Google, o ile pamiętam ma też widget

Stockowa nie obsłuży flasha.

Potrzebny będzie Dolphin browser z marketu plus plik flash playera z linków poniżej

http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.20/install_flash_player_ics.apk

lub

http://dolphin.com/lab/en

Zainstaluj obie aplikację, uruchom Dolphin Browser i w ustawieniach musisz znaleźć opcję Ustawienia->Zawartość->Flash Player ustaw na "zawsze"

Kolego SaLi byłeś szybciejszy :-P

Edytowane przez lucas7911
  • Like 1
Opublikowano

Dziekuje Panowie, tematy ogarniete. 

Pytanko kolejne - da sie jakos wywalic niepotrzebne mi aplikacje z MIUI ? Stockowa przegladarke, tamty itp. fjuczery z krzaczkami zamiast liter ? Ewentualnie poukrywac to jakos, powylaczac ?

Pierwsze wrazenie: poprzednia sluchawka HTC One M7. Poki co MI3 w niczym nie jest gorsze, a MIUI jest naprawde sympatyczne.

Roznica w cenie na wolnym rynku o polowe, wiec... Niechby to oficjalnie weszlo do EU to wszystkie Samsungi, HTC, Sony mialo by sie z pyszna...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chodzi o flasha to na mojej słuchawce używam Firefoxa i flash playera, chyba z tego linku co podał lucas. Co do apek to część wyłączysz w ustawienia>aplikacje, resztę w titanium backup.

Wysłane z mojego HM 1SW przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...