Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jak wyłączyć ten wkurzający słownik z podpowiedziami zaznaczony na screenie???? Zakładam że to jest od Xiaomi bo wyłączyłem Gboarda, Swype'a, zainstalowałem nawet inną klawę i ciągle mi się to pokazuje -_-  podpowiedzi w ramce poziomej nie przeszkadzają mi tylko te zaznaczone na zółto...

Screenshot_2017-06-21-09-23-00-196_com.android.mms.png

Opublikowano
1 godzinę temu, wesker465 napisał:

Zakładam że to jest od Xiaomi bo wyłączyłem Gboarda, Swype'a, zainstalowałem nawet inną klawę i ciągle mi się to pokazuje

To nie jest od Xiaomi, to od Googla. To, że wyłączyłeś Gboarda, czy inną klawiaturę nic nie zmieni bo nadal sprawdzanie pisowni i słownik masz od Googla. To ci proponuje dodanie nieznanego słowa do słownika. Szukaj  ustawień słownika w używanej klawiaturze. W ustawieniach Gboard masz słownik i jego ustawienia.

Opublikowano

@virusek  mam to ale nie da sie tam nic odznaczyć ani usunąć... można tylko wyłączyć propozycję imion z kontaktów :/

@FromWP nie da rady nic zmienić w ustawieniach słownika Gboarda

Opublikowano
1 godzinę temu, wesker465 napisał:

nie da rady nic zmienić w ustawieniach słownika Gboarda

Da radę. Klawiatura Gboard, ustawienia, Słownik, Słowniki dodatkowe i tam odznacz wszystko łącznie z polskmi. Dodatkowo może jeszcze w Uczenie się słów odznaczyć Synchronizuj nauczone słowa. Też nie mam możliwości wyłączenia sprawdzania pisowni. Tylko to wszystko trochę bez sensu, po to to jest żeby potem dobrze ci podpowiadało. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...