Renegade Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 No właśnie w notatkach można ukryć sobie pewne notatki i do tego za pierwszym razem trzeba zdefiniować hasło, ale gdzie to hasło można zmienić??? Próbowałem wyczyścić ustawienia tej aplikacji ale niestety stare hasło zostało. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
0 ZduneX25 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zobacz hasło ochrony prywatności, bo to chyba to samo.
0 Renegade Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2017 Hmmm w Mi2S w sofcie 8.0.1.0 Stable nie widzę czegoś takiego, kumpel w Redmi 3S ma to pod pozycją Blokada i hasła i tam jest "hasło ochrony prywatności", w moim tego nie ma, gdzie to jeszcze może być ?
0 Acid Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 No za pewne w nowych wersjach MIUI bo przecież masz prehistorie na tym telefonie.
0 Renegade Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2017 No ale co za różnica jak stary soft? skoro w notatkach ukrywanie jest i za pierwszym razem pozwolił ustawić hasło tylko gdzie je można zmienić.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
0 paveu Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Taka różnica, że w różnych wersjach softu różne rzeczy mogą być w różnych miejscach i pod różnymi nazwami. Nikt nie będzie przechodził na stary soft, żeby Ci to znaleźć. Trochę samodzielności Edytowane 19 Czerwca 2017 przez paveu
Pytanie
Renegade
No właśnie w notatkach można ukryć sobie pewne notatki i do tego za pierwszym razem trzeba zdefiniować hasło, ale gdzie to hasło można zmienić??? Próbowałem wyczyścić ustawienia tej aplikacji ale niestety stare hasło zostało.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi