Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy ktoś się orientuje, która wersja xposed działa na tym telefonie? Telefon odblokowany, recovery zmienione, zrootowany. Zainstalowałem najnowszą i poprzednią wersję i widzę, że "xposed framework zainstalowane ale nie udało się uruchomić, sprawdź logi.". Zerkam w te logi, w sumie niewiele z nich czytam, a zależy mi na module, który dzięki xposed umożliwia odbieranie połączenia po wciśnięciu power button(i czytnika palca - mam taką nadzieję).

Ktoś może już instalował xposed i się podzieli doświadczeniami?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Udało się komuś odpalić xposed na redmi4x z systemem marshmallow (np rr mokke etc.) tak, żeby nie resetowało telefonu (w dowolnej sytuacji)?

chcę uruchomić moduł snappfers który działa tylko na androidach do 6.x a nie mogę postawić żadnego systemu, żeby nie było problemu z xposed.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na ver.Miui 7 9.21 działa xposed-v88-sdk25-arm64.zip zainstalowany przez XposedInstaller_3.1.2.apk -sprawdzony moduł LP

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

U mnie na MIUI 9.1.1.0 Global Stable xposed instalowałem stąd https://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-miui-9-t3688486
Poszło bez problemu i działa bardzo dobrze.

:EDIT

Działa, ale nie do końca bardzo dobrze, SafetyNet na czerwono, jak narazie nie pomagają żadne sposoby by był na zielono.

Edytowane przez Marrik
  • Like 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 23.09.2017 o 20:38, zezward napisał:

Udało się komuś odpalić xposed na redmi4x z systemem marshmallow (np rr mokke etc.) tak, żeby nie resetowało telefonu (w dowolnej sytuacji)?

chcę uruchomić moduł snappfers który działa tylko na androidach do 6.x a nie mogę postawić żadnego systemu, żeby nie było problemu z xposed.

Również mam problem.

Zainstalwałem xposed przez TWRP/Magiska i nie było aplikacji Xposed Framework więc zainstalowałem najnowszą z XDA. Natomiast ta aplikacja pokazuje że xposed niepoprawnie zainstalowane.

Opublikowano (edytowane)

Cześć

Chciałbym zainstalować Miui Polska xiaomi.eu_multi_HM4Pro_8.1.18_v9-6.0

W tej chwili 8.5.2.0.

Czy możecie potwierdzić działanie xposed framework i modułów?

Czy to dobry wybór, czy też polecacie coś innego?

Lubię dłubać i modyfikować, jednak słuchawka służy tylko do codziennego użytku a główną potrzebą jest stabilność i responsywość systemu.

Zmieniam, bo widzę, że społeczność Miui nie śpi.

Wypadłem z obiegu, dlatego, drodzy użytkownicy, rozwiejcie moje wątpliwości lub zaproponujcie alternatywę.

A może zostać na Global?

Z góry dziękuję za pomoc!

Edytowane przez mrosi
Dodaj jeszcze pół strony wątku pustych wierszy...
Opublikowano
Dnia 5.12.2017 o 20:45, Marrik napisał:

Działa, ale nie do końca bardzo dobrze, SafetyNet na czerwono, jak narazie nie pomagają żadne sposoby by był na zielono.

SafetyNet na pewno nie "lubi" się z xposed i raczej to się nie zmieni. Jak będziesz chciał mieć safetynet na zielono i skorzystać z płatności android pay, to wyłącz xposed i reboot.

Opublikowano

Już wywaliłem xposed dawno temu, w sumie dla jednego modułu nie opłacało się go trzymać.

• kamillm zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...