charlie112 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Witam. Czy ktoś się orientuje, która wersja xposed działa na tym telefonie? Telefon odblokowany, recovery zmienione, zrootowany. Zainstalowałem najnowszą i poprzednią wersję i widzę, że "xposed framework zainstalowane ale nie udało się uruchomić, sprawdź logi.". Zerkam w te logi, w sumie niewiele z nich czytam, a zależy mi na module, który dzięki xposed umożliwia odbieranie połączenia po wciśnięciu power button(i czytnika palca - mam taką nadzieję). Ktoś może już instalował xposed i się podzieli doświadczeniami?
muciak Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 U mnie bezproblemowo działa wersja widoczna na obrazku. Roota mam poprzez Magisk. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
charlie112 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2017 Aaaa.... to jakaś dedykowana z tego co widzę, ja walczyłem z ogólną stąd: http://dl-xda.xposed.info Dzięki za info, potestuję
Queny Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Xposed wersja 3.1.1 oraz framework z ss powyżej kolegi. Wgrywane dziś działa z aplikacją xMIUI
zezward Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Udało się komuś odpalić xposed na redmi4x z systemem marshmallow (np rr mokke etc.) tak, żeby nie resetowało telefonu (w dowolnej sytuacji)? chcę uruchomić moduł snappfers który działa tylko na androidach do 6.x a nie mogę postawić żadnego systemu, żeby nie było problemu z xposed.
ash1970 Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Na ver.Miui 7 9.21 działa xposed-v88-sdk25-arm64.zip zainstalowany przez XposedInstaller_3.1.2.apk -sprawdzony moduł LP Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Marrik Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) U mnie na MIUI 9.1.1.0 Global Stable xposed instalowałem stąd https://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-miui-9-t3688486 Poszło bez problemu i działa bardzo dobrze. :EDIT Działa, ale nie do końca bardzo dobrze, SafetyNet na czerwono, jak narazie nie pomagają żadne sposoby by był na zielono. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Marrik 1
angry Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Dnia 23.09.2017 o 20:38, zezward napisał: Udało się komuś odpalić xposed na redmi4x z systemem marshmallow (np rr mokke etc.) tak, żeby nie resetowało telefonu (w dowolnej sytuacji)? chcę uruchomić moduł snappfers który działa tylko na androidach do 6.x a nie mogę postawić żadnego systemu, żeby nie było problemu z xposed. Również mam problem. Zainstalwałem xposed przez TWRP/Magiska i nie było aplikacji Xposed Framework więc zainstalowałem najnowszą z XDA. Natomiast ta aplikacja pokazuje że xposed niepoprawnie zainstalowane.
Barbar Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Cześć Chciałbym zainstalować Miui Polska xiaomi.eu_multi_HM4Pro_8.1.18_v9-6.0 W tej chwili 8.5.2.0. Czy możecie potwierdzić działanie xposed framework i modułów? Czy to dobry wybór, czy też polecacie coś innego? Lubię dłubać i modyfikować, jednak słuchawka służy tylko do codziennego użytku a główną potrzebą jest stabilność i responsywość systemu. Zmieniam, bo widzę, że społeczność Miui nie śpi. Wypadłem z obiegu, dlatego, drodzy użytkownicy, rozwiejcie moje wątpliwości lub zaproponujcie alternatywę. A może zostać na Global? Z góry dziękuję za pomoc! Edytowane 20 Stycznia 2018 przez mrosi Dodaj jeszcze pół strony wątku pustych wierszy...
piskor Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Dnia 5.12.2017 o 20:45, Marrik napisał: Działa, ale nie do końca bardzo dobrze, SafetyNet na czerwono, jak narazie nie pomagają żadne sposoby by był na zielono. SafetyNet na pewno nie "lubi" się z xposed i raczej to się nie zmieni. Jak będziesz chciał mieć safetynet na zielono i skorzystać z płatności android pay, to wyłącz xposed i reboot.
Marrik Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Już wywaliłem xposed dawno temu, w sumie dla jednego modułu nie opłacało się go trzymać.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
piskor Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ja nie używałem xposed od długiego czasu, ale właśnie dla jednego modułu specjalnie go zainstalowałem http://repo.xposed.info/module/eu.faircode.xlua
Rekomendowane odpowiedzi