asia9731 Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) 14 godzin temu, Radian69 napisał: Instrukcję znalazłem w necie a deklarację przetłumaczyłem. A mógłbyś się podzielić instrukcją znalezioną w internecie i nieprzetłumaczoną deklaracją? Ciągle mam nadzieję, że mój telefon nie zostanie zatrzymany, ale wiadomo jak to jest... Pozdrawiam! Edytowane 28 Lipca 2017 przez asia9731
miniek987 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dnia 28.07.2017 o 12:53, asia9731 napisał: A mógłbyś się podzielić instrukcją znalezioną w internecie i nieprzetłumaczoną deklaracją? Ciągle mam nadzieję, że mój telefon nie zostanie zatrzymany, ale wiadomo jak to jest... Pozdrawiam! Odnośnie instrukcji obsługi to znalazłem taką: http://download.instalki.org/Instrukcje/Xiaomi_instrukcja_PL.PDF
Baron Rafau Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) @Radian69 Mógłbyś się podzielić przetłumaczoną deklaracją? A jeśli nie, to w jaki sposób przetłumaczyć. Przepisać wszytko od nowa w języku polskim czy dopisać strzałeczkami tłumaczenie każdego słowa? Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez Baron Rafau
kamillm Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Baron Rafau napisał: Przepisać wszytko od nowa w języku polskim No chyba raczej ta opcja
Radian69 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Proszę, przetłumaczona deklaracja. Pewnie wielu osobom się przyda. Zaktualizowany link: https://megawrzuta.pl/download/75f45e60d3f3e6c2b6aa6d2ee4fc6be1.html Edytowane 2 Września 2017 przez Radian69 2
Shaq Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Dobry. Zastanawia mnie jedna rzecz a jako że wątek o znaku CE został zamknięty, to zapytam tutaj. Na zdjęciach widać tył 4x. Pierwszy pochodzi z Proline a drugi z Euro RTV AGD. Czy osoby które kupiły np. w x-kom, Chinach lub gdzieś indziej mogłyby napisać jak wygląda w ich egzemplarzach?
marioforever Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Dobry. Zastanawia mnie jedna rzecz a jako że wątek o znaku CE został zamknięty, to zapytam tutaj. Telefonu przedstawione na zdjęciu są przeznaczone na rynek europejski i posiadają certyfikat zgodności CE i chyba to pozwala na legalnie kupowane/sprzedawanie na terenie EU. Telefony z Chin np: aliexpress mają na pleckach samo logo Mi. Gdybym coś pomylil poprawcie.
kamillm Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 @Shaq. Wystarczy poprosić o odblokowanie tematu i w nim napisać @marioforever. Jest dokładnie tak jak napisałeś
Shaq Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Ja wiem co oznaczają litery CE. Chodzi mi o to, że tyły telefonów się różnią. Ciekawi mnie jak wyglądają telefony np. z x-kom, dlatego spytałem. Czy istnieje jakaś zależność, wynikająca z rodzaju dostawcy, dystrybucji. Telefon kupiony niedawno na Allegro (od sprzedawcy z Częstochowy) też wygląda jak ten z Euro RTV AGD.
kamillm Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 13 godzin temu, Shaq napisał: Telefon kupiony niedawno na Allegro (od sprzedawcy z Częstochowy) też wygląda jak ten z Euro RTV AGD. W takim razie sprzedawca sprzedaje telefon przeznaczony na rynek europejski.
Rekomendowane odpowiedzi