kulig007 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 No to bądź cierpliwy...... Bardzo Tapatalk User from Mi2s
Yamnick Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jestem Ale czy bardzo... @niemamloginu - jak sytuacja na froncie ? Tele kupiony ?
niemamloginu Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zamówiony - thl W200S z Amazona. Dziś rano wyszedł z Hong Kongu i pojawił się w trackingu DHL. Niby jest napisane, że dobrze między 30. czerwca, a 7. lipca, ale w komentarzach dużo opisów potwierdzających, że paczki dcierają 1-1,5 tygodnia przed czasem. Zobaczymy P. S. Tak z ciekawości - czy MIUI na nim będzie ładnie śmigał? Podejrzewam, że tak, skoro na W200 lata ładnie. Bo podobno w oryginale ma Android 4.2.
niemamloginu Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2014 gratki, oby sie ladnie sprawdzal Nie dziękuję - żeby nie zapeszyć mam nadzieję, że kiedyś wreszcie trafię na coś, co nie jest wadliwe
niemamloginu Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2014 I jest! Dotarł! Daję sobie kilka dni na testy, czy wszystko działa ale wstępnie wygląda na to, że tak Tak, tak - 3g sprawdziłam, bez problemu teraz tylko się zastanawiam, co tu zrobić z tym Androidem 4.2.2
lucas7911 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Chyba..... Wyrobili się w czasie Wysłane z mojego MI 3W
Yamnick Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 niemamloginu - gratki Jak sie sprawuje nowa zabawka ?
lucas7911 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nie kupuj innego - lepszego nie znajdziesz Wysłane z mojego MI 3W
niemamloginu Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2014 niemamloginu - gratki Jak sie sprawuje nowa zabawka ? A dzięki, póki co wszystko działa hihi a tak poważnie zamotałam się tylko ze slotem karty pamięci, bo jest jest inny, niż takie typowe (w sensie są widełki, ale w nie się karty nie wkłada, tylko na wierzch slotu i widełkami dociska, jeśli wiecie, o co chodzi, nie umiem tego lepiej opisać ), ale to pewnie była sugestia tego, że na Amazonie ktoś puścił komentarz, że do tego slotu karta micro sd nie wchodzi (widać się nie znał ). Ale spoko, ponieważ mam z Galaxy S3 w spadku micro sd hc 32gb z tych szybszych, to puściłam formata na kompie włożyłam w wyłaczony telefon i od włączenia wszystko pięknie śmiga Przymierzam się do przejścia na MIUI, w czym pomaga mi Aquila, ale trochę się boję, że moje szczęscie z działającego telefonu może nie potrwać długo, jak się za to zabiorę muszę się psychicznie nastawić bo Android 4.2.2 spoko, ale jednak można chyba trochę lepiej wykorzystać możliwości tego telefonu Nie kupuj innego - lepszego nie znajdziesz Wysłane z mojego MI 3W Sorki, lucas, nie załapałam - nie znajdę lepszego od którego? (bo ja naturalna blondi jestem )
lucas7911 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jezu pokręciło mi się że dalej masz MI3 - i czytam o karcie pamięci i oczy mi na wierzch wyszły ( ja też ciemny blondyn) . A przecież to THL. Miłego i bezproblemowego użytkowania Wysłane z mojego MI 3W
niemamloginu Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2014 Hihihi bez urazy dla Thl'a, ale miałam nieodparte wrażenie, że jednak mówisz o MI3 Dzięki wielkie
Yamnick Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 niemamloginu - pokaz no wreszcie tego DHLa Fajny ? Wrzucilas juz MIUI ?
niemamloginu Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 niemamloginu - pokaz no wreszcie tego DHLa Fajny ? Wrzucilas juz MIUI ? Yamnick, no powiem szczerze, że spodziewałam się trochę więcej 'efektów specjalnych', ale to chyba kwestia przesiadki z MI3, niestety. Ogólnie spoko, tylko z właśnie chyba jutro usiądę do MIUI, bo jednak przeszkadza mi trochę 'bałagan' w 4.2.2. Odzwyczaiłam się, że wchodzę w aplikacje i nie mam ani możliwości utworzenia katalogów (poza tymi na pulpicie), ani ułożenia ikon w takiej kolejności, jak mi wygodnie. Myślę, że jak się uda MIUI z powodzeniem wrzucić, to będę bardziej szczęśliwa Ogólnie jest dobrze, grunt, że wszystko działa tyle tylko, że czasem źle mnie słychać podczas rozmowy, ale powiem szczerze, że trudno mi zlokalizować mikrofon - w necie znalazłam tylko "standardowo, na dolnej krawędzi". Ale ten problem może jeszcze minąć chyba po zmianie systemu...? Pozbylam się już folii i plastikowego shella, który był w komplecie z myślą, że może to coś da. Ale nie. Czasami mnie słychać dobrze, czasami gorzej. Ale póki co poczekam jeszcze, popróbuję. Mam nadzieję, że w razie kłopotów po zmianie systemu wciąż powinni uwzględnić gwarancję...? Jeśli tak, to jutro spróbuję z MIUI (z dwulatkiem na kolanie ciężko ) strzelę jakieś sweetaśne foteczki, co by się pochwalić (chociaż w porównaniu do MI3 to nie ma za bardzo czym, ale przynajmniej mam radochę, że wszystko w miarę działa ).
skay77 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 tak czytalem ten watek bo tez nie mam mmsow tam widzialem w sreenach w statusie telefonu siec Orange (mam nieznane) pasmo podstawowe MPSS.DI.3.0-f0dea46 ale jak pamietam to zawsze po wgraniu niestandardowego romu nigdy nie mialem mozliwosci wyslania mmsa
wchpikus Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Hej problem z mikrofonem miałem w wersji Andr.4.4 po wgraniu 4,3 zniknął. Ja poszedłem za rada kolegi z forum i zostaje przy 4.3,do momentu kiedy będzie stabilna wersja.
skay77 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) moze mi ktos wytlumaczyc te 2 logi https://www.dropbox.com/s/6sp329u0c60sjtj/log2.txt https://www.dropbox.com/s/kb99urheoif1rdk/log.txt chodzi mi o mmsy Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez skay77
baku1991 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 A czy przypadkiem nie ma już stable 4.4 na mi3? Czy ja coś pokręciłęm? Bo na moją logikę jeśli jest w dziale stable to taka powinna być? A pytam bo mam problem z zestawem bluetooth w samochodzie i może to byłaby rada?
Rekomendowane odpowiedzi