energyypl Posted May 19, 2017 Share Posted May 19, 2017 ciekawe kiedy 8.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted May 19, 2017 Share Posted May 19, 2017 Zapewne po 8.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszww Posted May 19, 2017 Share Posted May 19, 2017 Po aktualizacji mam problem z działaniem yanosika w tle. Przed aktualizacją działał bez problemów, po aktualizacji cały czas gubi sygnał GPS.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
energyypl Posted May 19, 2017 Share Posted May 19, 2017 3 godziny temu, Acid napisał: Zapewne po 8.2 Wiem mi4 tylko jedna wersje z 8.2 dostal wiec po prostu czekam z nieciepliwoscia Link to comment Share on other sites More sharing options...
tor Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 Nie wiem czy ktokolwiek wie ale "Global" jest też w wersji "ECRMod". Różni się tylko tym że jest pozbawiony chińskich śmieci (waży o 0,4 GB mniej) i do zainstalowania trzeba mieć odblokowany bootloader. Instalacja przez TWRP. Pobrać można tu: Redmi3SGlobal_land_V8.2.5.0.MALMIDL_6.0_ECRmod_20170512 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 44 minuty temu, tor napisał: Nie wiem czy ktokolwiek wie ale "Global" jest też w wersji "ECRMod". Różni się tylko tym że jest pozbawiony chińskich śmieci To po prostu następny custom rom, przeróbka chińskiego stable nazwana niby Global (bo ma inne języki) i wyrzucone chińskie rzeczy. A napisali w stopce z czyjego tłumaczenia korzystali i przynajmniej podziękowali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tor Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 @FromWP Nie znalazłem takiej informacji, nie testowałem też tej wersji jeszcze bo zostałem puki co na 7.4.21 od Acid jak dla mnie najbardziej stabilna wersja. Nie wykluczam jednak że przetestuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darwaj Posted June 3, 2017 Share Posted June 3, 2017 U mnie testuję od wczoraj i na chwilę obecną działa. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Niestety, ale od kilku dni znowu problemy z powrotem do 3g/4gWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mychemi Posted August 14, 2017 Share Posted August 14, 2017 Po aktualizacji mam problem z działaniem yanosika w tle. Przed aktualizacją działał bez problemów, po aktualizacji cały czas gubi sygnał GPS.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu TapatalkaPo aktualizacji, u mnie również występuje problem z zasięgiem GPS, gubi sygnał, po czym wyszukuje i gubi ponownie. Wcześniej zero problemów, a korzystam z GPSa codziennie. Redmi 3S / Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts