lukaszww Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Po aktualizacji mam problem z działaniem yanosika w tle. Przed aktualizacją działał bez problemów, po aktualizacji cały czas gubi sygnał GPS.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
energyypl Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 3 godziny temu, Acid napisał: Zapewne po 8.2 Wiem mi4 tylko jedna wersje z 8.2 dostal wiec po prostu czekam z nieciepliwoscia
tor Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 Nie wiem czy ktokolwiek wie ale "Global" jest też w wersji "ECRMod". Różni się tylko tym że jest pozbawiony chińskich śmieci (waży o 0,4 GB mniej) i do zainstalowania trzeba mieć odblokowany bootloader. Instalacja przez TWRP. Pobrać można tu: Redmi3SGlobal_land_V8.2.5.0.MALMIDL_6.0_ECRmod_20170512
FromWP Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 44 minuty temu, tor napisał: Nie wiem czy ktokolwiek wie ale "Global" jest też w wersji "ECRMod". Różni się tylko tym że jest pozbawiony chińskich śmieci To po prostu następny custom rom, przeróbka chińskiego stable nazwana niby Global (bo ma inne języki) i wyrzucone chińskie rzeczy. A napisali w stopce z czyjego tłumaczenia korzystali i przynajmniej podziękowali?
tor Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 @FromWP Nie znalazłem takiej informacji, nie testowałem też tej wersji jeszcze bo zostałem puki co na 7.4.21 od Acid jak dla mnie najbardziej stabilna wersja. Nie wykluczam jednak że przetestuję.
darwaj Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 U mnie testuję od wczoraj i na chwilę obecną działa. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Niestety, ale od kilku dni znowu problemy z powrotem do 3g/4gWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Mychemi Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Po aktualizacji mam problem z działaniem yanosika w tle. Przed aktualizacją działał bez problemów, po aktualizacji cały czas gubi sygnał GPS.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu TapatalkaPo aktualizacji, u mnie również występuje problem z zasięgiem GPS, gubi sygnał, po czym wyszukuje i gubi ponownie. Wcześniej zero problemów, a korzystam z GPSa codziennie. Redmi 3S / Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi