marekelb Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Witam. Mam taki problem, córa bawiąc się telefonem skasowała mi wszystkie wiadomości sms. Wiadomości prywatne to nie problem, ale jest kilka wiadomości służbowych, na których mi bardzo zależy. Czy jest jakiś skuteczny sposób aby odzyskać skasowane smsy? Mój telefon to Redmi 3S, MIUI 8.1 Global Stabilna Android 6.0.1 Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
mariusz.ur Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Jest , telefon to nie zabawka dla dzieci . Może to będzie nauczka dla Ciebie . Jest w miui takie coś jak second space / druga przestrzeń jak chcesz się dzielić telefonem z inną osobą
FromWP Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 28 minut temu, marekelb napisał: Będę wdzięczny za wszelkie sugestie Jak miałeś włączoną kopię w chmurze Mi to tam powinny być. Wejdź przez przeglądarkę na kompie do chmury i zobacz. Jak tego nie miałeś, to raczej nie do odzyskania.
marekelb Posted May 1, 2017 Author Posted May 1, 2017 Nie miałem włączonej chmury. Są może jakieś skuteczne programy na PC.
FromWP Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 26 minut temu, marekelb napisał: Nie miałem włączonej chmury. Są może jakieś skuteczne programy na PC. Raczej nie ma szans. Jakby to były zdjęcia skasowane z karty sd to tak. Niestety chmura bywa przydatna, nawet jak skasujesz w tel to lądują w koszu i można je odzyskać.
darson008 Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Bez chmury konta xiaomi raczej nie ma szans,no chyba że na koncie googleplay była synchronizacja i zapis na dysku Google.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts