Skocz do zawartości
  • 0

Usuwanie przypisanego urządzenia z konta.

Pytanie

Opublikowano

Panowie i Panie. Ile czekacie średnio na aktualizację na serwerach Xiaomi? Używałem przez 2 tygodnie Redmi 4A czekając na swojego Note'a. 4A chciałem przekazać żonie. Usunąłem 4A ze swojego konta google jak i z listy urządzeń na i.mi.com. Mija 12h. Wgrałem nowy soft. Serwery Xiaomi nadal twierdzą, że 4A jest przypisany do mojego konta.

Ewentualne sugestie mile widziane ;)

Pozdrawiam

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ja jak usuwałem redmi note to od razu usunął urządzenie i przypisałem fon na inne konto.

Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Mam szczęście od dwóch tygodni :P Jestem wyjątkowy pod każdym względem. Mama mówiła. Żona też mówi. Ostatnio szef. Nawet Xiaomi mnie wyróżnia :P

• 0
Opublikowano
13 minut temu, painball napisał:

Mam szczęście od dwóch tygodni :P Jestem wyjątkowy pod każdym względem. Mama mówiła. Żona też mówi. Ostatnio szef. Nawet Xiaomi mnie wyróżnia :P

Jakbyś usunął konto z poziomu telefonu, to by to było natychmiast, a tak to musi go znaleźć (podłączonego do sieci) i dopiero wtedy namyśli się i usunie. Co do wyróżniania to ja bym się temu przyjrzał, takie nadmierne wyróżnianie z reguły nie wróży nic dobrego :-D.

• Like 1
  • 0
Opublikowano

Konto było wylogowane z urządzenia oczywiście. Chińczyki w nocy pracowali, chomiki w kołowrotkach biegały. Telefon rano zaskoczył więc temat do zamknięcia.

Cierpliwość przyjaciele. Cierpliwość.

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...