skejcikk1 Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Witam. Dotarł do mnie właśnie case z klapką. I mam pytanie z tym związane. Gdzie znajdę opcje do włączenia trybu(?) Działania z tą klapką. Chodzi mi o wyświetlanie godziny i powiadomień pod okienkiem i działanie związane z otwieraniem klapki.Pozdrawiam. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
wojtekmarchewka Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Ustawienia - Blokada i hasła - Pozostałe ustawienia ekranu blokady - Odblokuj telefon z aktywnym pokrowcem
skejcikk1 Posted March 23, 2017 Author Posted March 23, 2017 Ustawienia - Blokada i hasła - Pozostałe ustawienia ekranu blokady - Odblokuj telefon z aktywnym pokrowcemNie działa nic ;/Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
wojtekmarchewka Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 (edited) Jaki soft masz ? Jakiej firmy etui? Edited March 23, 2017 by wojtekmarchewka
skejcikk1 Posted March 24, 2017 Author Posted March 24, 2017 Miui 8.3 7.3.16 rozwojowaEtui noname z aliexpress. Kupiłem aby wypróbować.Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
@GUTEK@ Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 No to masz etui do d..., bo z tego co sprawdziłem to po włączeniu tej funkcji i przejechaniu magnesem telefon się wybudza (włącza się ekran).
skejcikk1 Posted March 24, 2017 Author Posted March 24, 2017 To etui jest bez magnesu nawet. Podejrzewałem, że będą problemy. Pozostaje refund Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
@GUTEK@ Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 No to skąd telefon ma wiedzieć, że otworzyłeś klapkę? Możesz jeszcze spróbować użyć czujnika zbliżeniowego do wybudzania, tylko to będzie wcinało trochę baterii. Nie wiem czy gdzieś w systemie jest możliwość włączenia takiego wybudzania czy trzeba jakąś apke szukać.
skejcikk1 Posted March 24, 2017 Author Posted March 24, 2017 Nie znalazłem takiej opcji. Już nie o to wybudzanie mi się rozchodzi tylko o wyświetlanie na ekranie blokady w okienku i odbieranie połączeń.Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
wojtekmarchewka Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 4 godziny temu, skejcikk1 napisał: Miui 8.3 7.3.16 rozwojowa Etui noname z aliexpress. Kupiłem aby wypróbować. Daj linka do tej oferty
wojtekmarchewka Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Nie ma żadnej wzmianki o tym że jest to pokrowiec z aktywnym okienkiem, ani zdjęcia które by o tym świadczyło, jedynie co możesz zrobić to zobaczyć godzinę po wciśnięciu przycisku Power. Na refund masz małe szanse, tym bardziej że ten pokrowiec jest dostępny, nawet dla modeli które nie posiadają tej opcji, a odsyłać się nie opłaca towaru za 3$ Kup sobie tu oryginalny pokrowiec https://www.aze.com.pl/pl/p/Etui-FlipCase-Window-do-Xiaomi-Redmi-Pro-/811 Działa bardzo dobrze 1
skejcikk1 Posted March 24, 2017 Author Posted March 24, 2017 Napisałem do majfrenda. Poprosił żebym wysłał mu zdjęcie tego problemu. Później wyślę i ewentualnie dispute założę.Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts