Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Dotarł do mnie właśnie case z klapką.993c0ab25a39c55e288a211395e93d1e.jpg I mam pytanie z tym związane. Gdzie znajdę opcje do włączenia trybu(?) Działania z tą klapką. Chodzi mi o wyświetlanie godziny i powiadomień pod okienkiem i działanie związane z otwieraniem klapki.

Pozdrawiam.

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

Posted
Ustawienia - Blokada i hasła - Pozostałe ustawienia ekranu blokady - Odblokuj telefon z aktywnym pokrowcem

Nie działa nic ;/

Posted

Miui 8.3
7.3.16 rozwojowa
Etui noname z aliexpress. Kupiłem aby wypróbować.

Posted

No to masz etui do d..., bo z tego co sprawdziłem to po włączeniu tej funkcji i przejechaniu magnesem telefon się wybudza (włącza się ekran).

Posted

To etui jest bez magnesu nawet. Podejrzewałem, że będą problemy. Pozostaje refund :)

Posted

No to skąd telefon ma wiedzieć, że otworzyłeś klapkę?

Możesz jeszcze spróbować użyć czujnika zbliżeniowego do wybudzania, tylko to będzie wcinało trochę baterii. Nie wiem czy gdzieś w systemie jest możliwość włączenia takiego wybudzania czy trzeba jakąś apke szukać.

Posted

Nie znalazłem takiej opcji. Już nie o to wybudzanie mi się rozchodzi tylko o wyświetlanie na ekranie blokady w okienku i odbieranie połączeń.

Posted

Nie ma żadnej wzmianki o tym że jest to pokrowiec z aktywnym okienkiem, ani zdjęcia które by o tym świadczyło, jedynie co możesz zrobić to zobaczyć godzinę po wciśnięciu przycisku Power. Na refund masz małe szanse, tym bardziej że ten pokrowiec jest dostępny, nawet dla modeli które nie posiadają tej opcji, a odsyłać się nie opłaca towaru za 3$

Kup sobie tu oryginalny pokrowiec

https://www.aze.com.pl/pl/p/Etui-FlipCase-Window-do-Xiaomi-Redmi-Pro-/811

Działa bardzo dobrze

• Like 1
Posted

Napisałem do majfrenda. Poprosił żebym wysłał mu zdjęcie tego problemu. Później wyślę i ewentualnie dispute założę.

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...