MrSkider Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Witam. Po uporaniu się z problemem bateri (częściowym ), Mam kolejny problem z telefonem. Mój RN4 blokuje strony takie jak steam czy googleadservice. Zauważyłem, że nie jest to spowodowane przez przeglądarkę ponieważ blokuje także aplikacje (steam) i wyświetla błąd ERR_CONNECTION_REFUSED. Sądzę że jakimś sposobem telefon blokuje adresy ip, jednak nie wiem jak uporać się z tym problemem. I tu pytanie do was, czy mieliście już taki problem i czy wiecie jak temu zaradzic. Z góry dziękuję .
wtbn Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) adaway masz uruchomione? Jak tak, to wyłącz i sprawdź czy się wtedy te strony ładują. Edytowane 16 Marca 2017 przez wtbn
MrSkider Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 Możesz mi powiedzieć gdzie go wyłączyć ? Jest to mój pierwszy telefon z MIUI i nie mogę nigdzie w ustawieniach tego znaleźć.
MrSkider Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Opublikowano 17 Marca 2017 Na każdej wersji jest to samo. Zmiana nic nie daje
wtbn Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 No to pisz do developerów miui global, albo przejdź na miuipolska (xiaomi.eu), bo na forum tego romu jesteśmy.
Acid Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 Na każdej wersji jest to samo. Zmiana nic nie dajeZmiana czego? Bo z obrazka wynika że rom nie zaktualizował się do 8.1.6? Jeśli system jest prawidłowy w sensie prawdziwy to zacznij od odblokowania bootloadera i instalacji xiaomi.eu. Z Mi5
Rekomendowane odpowiedzi