innyreader Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Mam okazję kupić nowy Mi5 ale na pudełku widzę napis 2016.08. Rozumiem że jest to data produkcji. Jak sprawa baterii w takim nieużywanym telefonie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgcompany Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Trudno żeby ten model był nowszy, bo już go nie produkują i wszystkie sztuki na sprzedaż są z zeszłego roku. Baterii nic nie powinno się stać, w końcu w sklepach też sprzedają kilku miesięczne, a nawet roczne egzemplarze. Są wstępnie naładowane i rozładowują się bardzo powoli, co jest normalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 8 godzin temu, innyreader napisał: Mam okazję kupić nowy Mi5 ale na pudełku widzę napis 2016.08. Rozumiem że jest to data produkcji. Jak sprawa baterii w takim nieużywanym telefonie? W jakie cenie i jaki model? w PL czy z Chin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
innyreader Posted March 15, 2017 Author Share Posted March 15, 2017 Z PL dystrybucji, ale nie wiem jeszcze za ile, prywatnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts