bodi Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Po zrobieniu backupu mam problem z licencją w Poweramp, a dokładniej otrzymuję komunikat: Google Play response - License error #16 co w FAQ na forum producenta wytłumaczone jest, że niby ma się zcrackowany sklep Google Play. Obecnie mam najnowszą wersję miui 7.3.2. Orientuje się ktoś co może być tego przyczyną?
RegimeOfTerror Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Też mam 7.3.2 i u mnie PowerAmp działa normalnie. Czyściłeś dane aplikacji? Co prawda ja używam wersji BETA, ale to nie powinno mieć znaczenia.
bodi Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 Tak. Czyściłem, robiłem ponowne instalacje. Bez skutku.
Vergiliusz Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 @bodi musisz odinstalować i zainstalować ponownie, miałem tak na 7.2.24. Miałem wykupioną pełną wersję ale po jakimś czasie pojawiał mi się komunikat że nie można odczytać licencji.
bodi Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Niestety, nic to nie zmienia. Ciągle błąd i ten sam komunikat. Na razie jedyne słuszne rozwiązanie to Lucky Patcher. Żałosne.
don_kamillo Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 A masz połączenie z internetem? Ten głupi program co parę dni sprawdza, czy na pewno masz oryginał. Pisałem kiedyś nawet do ich supportu w tej sprawie.
bodi Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Oczywiście, że mam. W aplikacji mam dostęp do faq który uzyskujemy tak naprawdę po połączeniu się z siecią. Problem pojawił się po odtworzeniu backapu.
Rekomendowane odpowiedzi