Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

Zakupiłem  etui typu bumper do mojego note 3, ale po założeniu okazało się, że etui jest jakby lekko za małe (?) 

Dziurki wycięte w etui nie pokrywają się z tymi od telefonu. Tzn.  USB i słuchawki mogę normalnie podłączyć, obok gniazda USB jest mała dziurka która jest zakryta (kilka mm brakuję do otworu w etui). 

A z góry obok gniazda Jack port (chyba podczerwieni) jest lekko przysloniety  oraz ta mała dziurka w połowie zakryta. 

Co mam zrobić? Czy te małe "dziurki" u spodu i u góry to coś ważnego? 

Czy bez różnicy i najzwyczajniej w świecie mogę to olać? 

Opublikowano
7 godzin temu, Otto napisał:

Witam! 

Zakupiłem  etui typu bumper do mojego note 3, ale po założeniu okazało się, że etui jest jakby lekko za małe (?) 

Dziurki wycięte w etui nie pokrywają się z tymi od telefonu. Tzn.  USB i słuchawki mogę normalnie podłączyć, obok gniazda USB jest mała dziurka która jest zakryta (kilka mm brakuję do otworu w etui). 

A z góry obok gniazda Jack port (chyba podczerwieni) jest lekko przysloniety  oraz ta mała dziurka w połowie zakryta. 

Co mam zrobić? Czy te małe "dziurki" u spodu i u góry to coś ważnego? 

Czy bez różnicy i najzwyczajniej w świecie mogę to olać? 

1 naucz się rozróżniać wersje rn3pro(Kate, Kenzo) 2,5mm różnicy

2 jeżeli etui jest aluminiowe to zły pomysł zakładać je na rn3 pro skończy najpewniej się gorszym zasięgiem.

3 jeżeli nie przeszkadza(rozmowy są dobrej jakości, zasięg.itd) to ci w użytkowaniu olej a jak przeszkadza to wrzuć:-D

• Like 1
Opublikowano

Etui jest z tworzywa TPU. 

Problemów z zasięgiem raczej nie mam.  Btw. Od czego są te dwie małe dziurki na spodzie i u góry telefonu? Czy mogą być lekko lub całe przykryte etui? 

Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...