Otto Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Witam! Zakupiłem etui typu bumper do mojego note 3, ale po założeniu okazało się, że etui jest jakby lekko za małe (?) Dziurki wycięte w etui nie pokrywają się z tymi od telefonu. Tzn. USB i słuchawki mogę normalnie podłączyć, obok gniazda USB jest mała dziurka która jest zakryta (kilka mm brakuję do otworu w etui). A z góry obok gniazda Jack port (chyba podczerwieni) jest lekko przysloniety oraz ta mała dziurka w połowie zakryta. Co mam zrobić? Czy te małe "dziurki" u spodu i u góry to coś ważnego? Czy bez różnicy i najzwyczajniej w świecie mogę to olać?
Snajper Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 7 godzin temu, Otto napisał: Witam! Zakupiłem etui typu bumper do mojego note 3, ale po założeniu okazało się, że etui jest jakby lekko za małe (?) Dziurki wycięte w etui nie pokrywają się z tymi od telefonu. Tzn. USB i słuchawki mogę normalnie podłączyć, obok gniazda USB jest mała dziurka która jest zakryta (kilka mm brakuję do otworu w etui). A z góry obok gniazda Jack port (chyba podczerwieni) jest lekko przysloniety oraz ta mała dziurka w połowie zakryta. Co mam zrobić? Czy te małe "dziurki" u spodu i u góry to coś ważnego? Czy bez różnicy i najzwyczajniej w świecie mogę to olać? 1 naucz się rozróżniać wersje rn3pro(Kate, Kenzo) 2,5mm różnicy 2 jeżeli etui jest aluminiowe to zły pomysł zakładać je na rn3 pro skończy najpewniej się gorszym zasięgiem. 3 jeżeli nie przeszkadza(rozmowy są dobrej jakości, zasięg.itd) to ci w użytkowaniu olej a jak przeszkadza to wrzuć 1
Otto Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 Etui jest z tworzywa TPU. Problemów z zasięgiem raczej nie mam. Btw. Od czego są te dwie małe dziurki na spodzie i u góry telefonu? Czy mogą być lekko lub całe przykryte etui?
Otto Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 Hmm... No to nie wiem, próbować ręcznie poszerzyć te dziurki w etui?
mariusz.ur Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Jak nie masz problemów z prowadzeniem rozmów (dolny mikrofon) i z dzwiękiem w kamerze (górny mikrofon) to zostaw . Ja mam ipaky i spasowanie jest idealne 1
ZduneX25 Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Nezumi Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi