Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam.
Który telefon będzie lepszy na kolejne 2-3lata? (XIAOMI MI5 64GB czy Honor 8 4/32GB).
Telefon do normalnego użytkowania + kilka zdjęć dziennie (filmów nie kręcę) w gry praktycznie nie gram chyba że jestem na wykładach lub jadę pociągiem (Jak już gram to coś w pokroju angry birds 2048 itp. nic zaawansowanego graficznie jak i wżerającego baterie). Będzie to przesiadka z LG G2 który był fajny, ale po ponad 2 latach mi się znudził oraz zaczął robić psikusy). Czyli aparat, bateria(Tu może być podobnie jak w G2) oraz samo użytkowanie musi być na PLUS względem G2.

Telefon chciałbym jutro zamówić.
Co do pamięci to nigdy na G2 nie zapchałem 16BG zawsze było wolne między 4-3GB. 

Tags: gia xe attrage 2017, xe tai dongben, gia xe fortuner 2017

Edited by blackcats
Posted (edited)

Ja posiadam 2 szt Mi5 i powiem ze jestem bardzo zadowolony jak dla mnie fon za***isty :) i cenowo tez korzystnie

Edited by wojtrac
Posted

A nikt nie pisze że tak nie jest. Założyłem że zestawiając oba te telefony, kolega chce kupić w PL, a cenowo wypadają podobnie. Moim zdaniem honor 8 jest lepszy

Redmi PRO by TT

Posted

Jedynie co mi przeszkadza w Huawei to system ale to można zmienić oczywiście , widzę że ten model jest oznaczony Huawei Honor 8 Youth Edition EMUI 5.0 + Android 7.0 Hisilicon Kirin 655 Octa Core za 200$ ,może i lepszy ciut ale kirin hmmm

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Posted

Honor 8 youth? Czyli 6X raczej, a to nie to samo co honor 8. Normalny honor 8 ma kirina z serii 9xx

Redmi PRO by TT

• 1 month later...
Posted

Honor lepsze zdjęcia zrobi. Jeśli to jeden z warunków to tylko Honor. Reszta będzie na podobnym poziomie. Ok grafa ze snapa kasuje tą z kirina, ale autor nie chce grać w żadne wymagające tytuły jak pisze.

Posted
Honor lepsze zdjęcia zrobi. Jeśli to jeden z warunków to tylko Honor. Reszta będzie na podobnym poziomie. Ok grafa ze snapa kasuje tą z kirina, ale autor nie chce grać w żadne wymagające tytuły jak pisze.

Łopata miesiąca :)

Wysłano z Redmi Note 4x

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...