Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja MIUI:

Jakim użytkownikiem jesteś? -- używam MIUI od pewnego czasu

Opis znalezionego błędu

4 rzeczy w red rice które mi się podobają

1 czasami dotyk sie nie reaguje tak szybko jak z innych telefonach

2 w odtwarzaczy filmow wchodząc w opcje pokazują się jakieś chińskie krzaczki w ogóle program do odtwarzania filmów ma dużo nie poprawionych chińskich znaczków

3 słaba jakość dźwięku w filmach nagrywanych przez kamere

4 dlaczego ustawienia rodzaju dźwięku alarmu muszę być aż tak skomplikowane dla porównania samsung galaxy s plus który wcześniej używałem przy każdym alarmie można było wybrać czy alarm tylko wibruje czy wibruje z muzyką.

czy ktoś ma pomysł jak to rozwiązać

Logcat

Dodatkowe informacje

Opublikowano

Ale gdzie tu masz problemy? Od 1 do 4 odpowiedź jest ze tak jest od zawsze. Nie zmienisz tego. Jeśli w jakiejś apce masz chińskie znaczki to tak musi być.

Wysłane z MI3

Opublikowano

A nie możesz po prostu zainstalować tego romu? Nie ma bugów, szybki, po polsku, zmodyfikowany pod kątem funkcjonalności. Prawie ideał.

Opublikowano

Zna ktoś może sposób jak zainstalować DeskClock.apk z innego telefonu, bo tego budzika z miui jakos nie mogę przeżyć.

Probowałem dodawać do flasha, ale wyskakuje mi błąd przy pierwszym uruchomieniu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Problemy pewnie nie nowe, a nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj z pytaniem czy jest szansa je usunąć..

Problem z przychodzącymi sms od banków. Aplikacja się wywala.

Jak usunąć ogonki w sms? Jest taka opcja?

Gdzie wyłączyć które aplikacje mają być zamrażane w pamięci i nie usuwane podczas gdy nie użytkuję telefonu?

To tak na gorąco co rzuciło mi się...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...