dreamtheater Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) witam, czy jest na forum ktos z Opola lub okolic? chcialbym wgrac do telefonu miui polska ale nie potrafie tego sam zrobic, boje sie ze zrobie cos nie tak Edytowane 4 Lutego 2017 przez dreamtheater
ZduneX25 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
dreamtheater Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 czesc, moze znasz kogos z Opola lub okolic kto bedzie umial mi pomoc przy wgraniu miui polska? kupilem redmi note3 z wersja global a chcialbym wgrac polska wersje miui, sam nie dam rady bo slabo sie w tych technicznych sprawach odnajduje, a nie chce czegos popsuc
flexeii Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Nie rozumiem czego się obawiasz, jeśli będziesz postępował zgodnie według instrukcji to nic nie powinno się stać. Z Opola nie jestem, ale jestem w stanie Ci pomóc np. przez Team Viewer'a, ale to już do obgadania na priv.
Rekomendowane odpowiedzi