Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem dzisiaj wgrać polski Rom. Wszystko przebiegało pomyślnie aż nie odpalilem twrp w telefonie. Telefon nie reaguje na dotyk. Bardzo proszę o pomoc. Robiłem wszystko z poradnikiem instalacji od Majster Pirzu na Youtube.

Opublikowano

Próbowałem zmienić twrp lecz cały czas to samo. Czy jeżeli zmieniam twrp to wystarczy ze wgram nowe? Czy najpierw muszę usunąć poprzednie? I czekałem parę minut aż dotyk zacznie działać jak czytałem na forum i też nic. Za chwilkę napiszę jakie twrp izainstalowałem. 

Opublikowano
4 godziny temu, Kinjau napisał:

Czy jeżeli zmieniam twrp to wystarczy ze wgram nowe?

Tak

4 godziny temu, Kinjau napisał:

inne z tej stronki do telefonu xiaomi też testowałem.

I na zadnym nie dzialal dotyk?

Opublikowano

Na żadnym nie działał. Teraz nie wiem co robić bo telefon się rozładował i nie mogę go naładować :-( Chyba wyślę go do Wrocławia do MiCenter. Spróbowałbym z innymi twrp ale nic nie zrobię na rozładowanym telefonie.

Opublikowano

Oryginalny. Pobieram to twrp. Wrzucam je do folderu z fastbootem. Odpalam telefon w trybie fastboot i podłączam do kompa. Odpalam twrp jako okno poleceń. Wpisuje te komendy co w poradniku i odpalam twrp na telefonie i nie działa dotyk ;D co robię źle? Jestem w tym zielony.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam wczoraj wgrałem MIUI 9 global, dzisiaj postanowiłem wgrać TWRP według tej instrukcji, niestety po wejściu w TWRP prosi o hasło a dotyk w ogóle nie reaguje nie mogę nawet wcisnąć cancel ani odblokować ekranu po jego zablokowaniu się. 

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...