lindinho Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 (edited) Witam. Co polecacie w tym temacie? Zależy mi na dość szczegółowym opisie poziomu sygnału wraz ze wskazaniem używanego BTS. Z góry dziękuję. Edited January 16, 2017 by lindinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Od siebie dodam: jakiego sygnału? Radia Maryja? Dobywającego się z głośnika multimediów? Wi-Fi? Bluetooth...? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DukeN Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 17 godzin temu, lindinho napisał: Witam. Co polecacie w tym temacie? Zależy mi na dość szczegółowym opisie poziomu sygnału wraz ze wskazaniem używanego BTS. Z góry dziękuję. Ja używam Network Cell Info Lite. Powinno spełniać Twoje oczekiwania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts