yorg Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Bardzo poważnie myślę nad zakupem MI3, jedynie bateria mnie niepokoi - na ile wam wystarcza? Dzienne użycie tel. średnio na : godzinę rozmowy, kilka SMSów, godzina w necie (3g lub wifi), czasem jako nawigacja / endomondo, czasem zdarzy się parę godzin jako odtwarzacz mp3 (na słuchawkach 30ohm) Nie gram. Zależy mi na tym aby MI3 wytrzymywał od rana (6:00) do nocnego ładowania, nawet jak bateria się ciut zestarzeje (za rok, dwa... trzy?) Jak to wygląda na Waszych sprzęciorach? No i witam, bo to mój pierwszy post
GeoT Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Spokojnie ci wystarczy. U mnie przy standardowym użyciu (połączenia, smsy, wifi) pod koniec dnia mam 60-70%. Przy intensywnym użyciu (u mnie najczęściej jest to czytanie książek więc spore zużycie wyświetlacza) zostaje 20-30%. Dodam, że zawsze nastawiam go na ładowanie całonocne więc rano właśnie około 6 mam pełną baterię.
ZduneX25 Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Moje ostatnie statystyki: -połączenia ~40 minut -wifi ~11h przy czym ekran pracował 5h 29 minut -było bluetooth, aparat i nfc użyte klika razy koniec końców czas pracy wyniósł 2dni i prawie 21h
Acid Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 U mnie też dwa dni. Tzn spokojnie dwa dni robocze czyli bez ładowania w nocy. Wysłane z MI3
glaedrem Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Spokojnie, MI3 świetnie sobie radzi ze zużyciem energii. Kiedyś ładowałem smartfona zawsze wieczorem, teraz ładuję co dwa wieczory Aktualnie 2d 2h - zostało 40%. W tym było około ~30 min rozmów, smsy, pisanie przez fb / hangouts, aktywne wifi, kilkanaście minut grania na odstresowanie. Ekran aktywny 3h 30 min.
yorg Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Opublikowano 29 Marca 2014 Bardzo Wam dziękuję za dobre wiadomości Widzę, że teraz największym moim zmartwieniem będzie wybór: czarny czy srebrny
Acid Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 Srebrny ładny. Zobacz na miuipolska porównanie tych kolorów. Opisałem tam różnice. Ja mam oba ale używam czarnego. Wysłane z MI3
Rekomendowane odpowiedzi