Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Na nowym MI5 próbowałem wgrać China Dev by odblokować bootloader. Przy ładowaniu najnowszego Chińskiego romu za pomocą MIflash stanęło na 9%, wyskoczył błąd "brak miejsca".
Przy następnej próbie system na telefonie nie chciał się uruchomić, pojawił się bootloop. Komputer widzi telefon, fastboot działa normalnie, co mogę dalej z tym zrobić?

comment_aiPglLIGUVjZCZ8ULk1ffZUOPZsYYHhX.jpg

Opublikowano

Spróbuj przejść na jakikolwiek inny soft, upewnij się, że pobierasz właściwy, Pobierz aktualnego MiFlash (info o braku miejsca występowało na starym MiFlash).

Opublikowano
22 godziny temu, Nezumi napisał:

Spróbuj przejść na jakikolwiek inny soft, upewnij się, że pobierasz właściwy, Pobierz aktualnego MiFlash (info o braku miejsca występowało na starym MiFlash).

podczas instalacji ROMu z http://en.miui.com/a-234.html dostałem błąd (0x80004005:Failed (remote:device is locked. Canot flash images))
Flash all zaznaczone, próbowałem na najnowszym MiFlash, MIpc suite. Nie da się również wejść w tryb edl mimo, że telefon komunikuje się przez fastboot z konsolą. Co mogę dalej z tym zrobić?

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@Addos

Po pierwsze to do tej wersji Xiaomi.eu dla MiFlash, jest inny MiFlash w instrukcji a po drugie po co instalować taki stary system jak trzeba następnie zainstalować nowsze.

To inaczej trzeba zrobić aby było szybciej i bez kombinacji takich jak próbujesz teraz zrobić.

• 10 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...