Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, 

dzisiaj kiedy chciałem włączyć latarkę to włączyła się na chwilę i zgasła. Kiedy włączam ją  ponownie to nie che się w ogóle włączyć, albo leciutko mrugnie i się wyłącza. I teraz nie wiem czy rozkręcić telefon i sprawdzić wszystkie taśmy itd.  Czy może pisać do sprzedawcy. 

Dodam jeszcze, że telefon nie upadł i nie został zalany. Od samego początku latarka jakoś mrugała, ale nie przeszkadzało mi to zbytnio. 

Edytowane przez Predator00
Opublikowano
7 godzin temu, Predator00 napisał:

ie wiem czy rozkręcić telefon i sprawdzić wszystkie taśmy itd.  Czy może pisać do sprzedawcy.

Jak masz gwarancje to nie rozkrecaj bo mozesz ja w latwy sposob stracic, pisz do sprzedawcy.

7 godzin temu, Predator00 napisał:

Od samego początku latarka jakoś mrugała, ale nie przeszkadzało mi to zbytnio. 

Zmieniales soft na en.miui lub xiaomi.eu po otrzymaniu telefonu?

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Predator00 napisał:

Nie zmieniałem softu, a telefon obecnie ma MIUI 8 Global 6.12. 29 beta. 

To zmien soft na en.miui lub xiaomi.eu - bo mozesz miec syfmiui sprzedawcy, a na nich problemow jest cala masa.

Opublikowano
22 minuty temu, kamillm napisał:

To zmien soft na en.miui lub xiaomi.eu - bo mozesz miec syfmiui sprzedawcy, a na nich problemow jest cala masa.

Wątpię żeby to była wina softu, ale pewny nie jestem 

Opublikowano
3 minuty temu, Predator00 napisał:

Wątpię żeby to była wina softu, ale pewny nie jestem 

Zdziwiłbyś się co się może dziać na tych syfmiui. Jak chcesz zmień soft i zobacz, albo wysyłaj na gwarancje ;]

Opublikowano
7 minut temu, kamillm napisał:

Zdziwiłbyś się co się może dziać na tych syfmiui. Jak chcesz zmień soft i zobacz, albo wysyłaj na gwarancje ;]

Spróbuję dzisiaj to jeszcze zrobić i się odezwać. Może zainstalować MIUI Polska? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Predator00 napisał:

Co flashować? I skąd pobrać soft? 

Wszystkie poradniki jak instalowac xiaomo.eu masz na miuipolska.pl sa tam tez linki do softow xiaomi.eu

Opublikowano
3 godziny temu, kamillm napisał:

Wszystkie poradniki jak instalowac xiaomo.eu masz na miuipolska.pl sa tam tez linki do softow xiaomi.eu

Zainstalowałem i mam Miui 8 Global 7.1.12 Beta.  Problem zniknął jak na razie. 

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, kamillm napisał:

No to masz odpowiedź syfmiui=problemy ;)

Dzięki za pomoc, ale tak jak mrugała tak nadal mruga, ale to chyba nie przeszkadza. 

Opublikowano
14 minut temu, Predator00 napisał:

Dzięki za pomoc, ale tak jak mrugała tak nadal mruga, ale to chyba nie przeszkadza. 

Jesli nadal mruga to cos sprzetowo moze byc. Jesli masz jeszcze gwarancje (bo nie pamietam czy pisales) to odsylaj ;]

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, kamillm napisał:

Jesli nadal mruga to cos sprzetowo moze byc. Jesli masz jeszcze gwarancje (bo nie pamietam czy pisales) to odsylaj ;]

Narazie zostawię tak jak jest, jak całkowicie przestanie działać to odeślę. Dziękuję bardzo, rozwiązany 

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, kamillm napisał:

No to masz odpowiedź syfmiui=problemy ;)

Chyba nie zainstalowałem tego co chciałem  (Miui by xiaomi.eu), bo powinno być napisane, że taka wersję mam a tak nie jest. 

Opublikowano
10 godzin temu, Predator00 napisał:

Chyba nie zainstalowałem tego co chciałem  (Miui by xiaomi.eu), bo powinno być napisane, że taka wersję mam a tak nie jest. 

No powinno, daj screen 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, kamillm napisał:

No powinno, daj screen 

Spoiler

Screenshot_2017-01-15-11-09-37-458_com.android.settings.png

Instalowałem cancro_global_images_7.1.12_20170111.0000.00_6.0_global zgodnie z tym 

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...