Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, bad napisał:

Wysyłka z Chin więc w razie awarii wysyłka do Chin...

Dzwoniłem do nich i mi powiedzieli, że naprawiają na miejscu. Ogółem telefony biorą od jakiegoś zaufanego gościa. 

1 godzinę temu, okulowiec napisał:

kup na ibg bez pośredników z gwarancją w polsce

No na ibg bym kupił tylko nie ma czarnego mi5 

Posted

No a co Ci miał powiedzieć? Kupujemy w Chinach gdzie taniej?
Ludzie, trochę instynktu samozachowawczego. Za miesiąc tego sklepu może już nie być i zostaniesz z niczym

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

• Like 2
Posted

To jest właśnie taka typowa ściema na allegro - goście kupują telefony z chin i piszą gwarancja realizowana w Polsce - ale ja sie pytam gdzie? u producenta? Nie! u typka który ma komis, czyli jak Ci się zepsuje telefon to będzie Ci on dłubał aż minie gwarancja. Ja uważam, że albo trzeba kupować od ibg albo x-kom aby mieć gwarancje albo prosto z chin i liczyć się z tym, że gwarancji nie ma (jest w chinach).

• Like 2
Posted

To nie pozostaje mi nic innego jak zakup na ibg, tylko pozostaje mi czekać, aż mi5 będzie dostępny w kolorze czarnym. Dzięki za pomoc ☺

Posted
To nie pozostaje mi nic innego jak zakup na ibg, tylko pozostaje mi czekać, aż mi5 będzie dostępny w kolorze czarnym. Dzięki za pomoc

Nie zdziw się jak nie będzie. Mi5 już dawno nie produkują

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

Posted

pojawia się i za chwilę znika co jakiś czas. przedwczoraj były czarne dostępne. Ale trzeba być czujnym bo booty nie śpią :)

Posted

Kupuj białego, nie dość, że dostępny to tańszy. Miałem same czarne telefony, teraz kupiłem białego Mi4C i powiem, że to pięknie wygląda ;) 

Posted
1 minutę temu, okulowiec napisał:

ale mi 4c biały i tak z frontu jest czarny, placki ma białe, czy się mylę?

Plecki nachodzą na przód i z przodu jest czarno/biały. Przecież pełno zdjęć jest w internecie ;) 

Posted
1 minutę temu, okulowiec napisał:

ano właśnie na podstawie tych zdjęć nie mogę wykumać jak to jest zrobione :(

Jak patrzysz na wprost ekranu to widać białe brzegi plecków. Moim zdaniem super wygląda. Ten biały mat jest boski :D 

Posted

Zastanawiam się czy nie wstrzymać się z zakupem i pomyśleć nad kupnem Xiaomi Mi6. Telefon chcę kupić na okres 2/3 lat, a nie chcę, żeby on po roku nie miał wsparcia 

Posted

Czytajac glebiej forum i opinie na temat Mi5 i Mi5s mam coraz wieksza zagwozdke co kupic. Jedni pisza ze Mi5, drudzy ze Mi5s. Niby nie duzo trzeba dolozyc do Mi5s ale czy warto?

Posted

Ja byłem nastawiony na Mi5S 4/32 ale też wstrzymam się z zakupem do premiery Mi6. Jeżeli możecie odwlec zakup, to radziłbym poczekać do premiery Mi6 i zobaczyć jak będzie wtedy wyglądała sytuacja.

Posted
17 minut temu, damo69 napisał:

Ja byłem nastawiony na Mi5S 4/32 ale też wstrzymam się z zakupem do premiery Mi6. Jeżeli możecie odwlec zakup, to radziłbym poczekać do premiery Mi6 i zobaczyć jak będzie wtedy wyglądała sytuacja.

No i tak chyba zrobię :)

Posted
Dnia 1/14/2017 o 08:58, qlimax-_ napisał:

Zastanawiam się czy nie wstrzymać się z zakupem i pomyśleć nad kupnem Xiaomi Mi6. Telefon chcę kupić na okres 2/3 lat, a nie chcę, żeby on po roku nie miał wsparcia 

Mi5 kupisz teraz dużo taniej niż w momencie premiery , jak wyjdzie MI6 będzie kosztować pewnie w okolicach +400$

MI5 kupisz teraz w okolicach 1000pln z chin , odprzedając po czasie zadbany tel nie stracisz w pl .

co do wsparcia to nie masz się co martwić przez 2 lata . Seria MI zawsze ma długie wsparcie ( np. MI3 )

• Like 1
  • mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...