Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby wstawić ktoś zdjęcia z menu głównego w bardzo dobrej jakości? Bo już nie wiem czy reklamować czy dać sobie spokój... Porównywałem z redmi note 3 pro i różnica była. Nie ukrywam, że mi to trochę przeszkadza.:?

Opublikowano

Reklamuj to bo masz uszkodzony wyświetlacz. Ekran fhd na 5,5" (~400 ppi) nie może być bardziej postrzępiony niż hd na twoim lg g (4,7" - ~320 ppi). Kolega@sp4ubw zna się na rzeczy i ma najpewniej racje, ale ta różnica nie jest taka duża. Miałem sgs 2 a w nim wyświetlacz super amoled. Zagęszczenie 218 ppi. Porównywałem z telefonem kolegi z ipsem. Ta sama rozdzielczość, u mnie na 4,27", u niego na 3,5". I powiem, że nie wiem, czy różnica w pikselach była na korzyść oleda czy ipsa. Mniej więcej tak samo. A jeżeli chodzi o sama jakość kolorów, katy widzenia itp. to na korzyść amoleda, tak na marginesie.
Jednym słowem - wyświetlacz zepsuty, do reklamacji. Zrób to jak najszybciej.
Ps. Dodatkowo jeszcze świadczy o uszkodzeniu to, że pisałeś o jakiś wariacjach, gdy zmieniasz podświetlenie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jak dorwe jakąś lustrzankę to też wstawie dla porównania, bo na ekranie w komputerze ciezko porownac z rzeczywistoscią.

Opublikowano
3 godziny temu, santos napisał:

Gutek, powiekszasz smog hahaha

No właśnie nie, musiałbyś się przyjrzeć żeby zobaczyć dym z komina u mnie, naprawdę taki piec z podajnikiem to duża różnica. Za to sąsiedzi jak przywalą to się robi szaro na ulicy :(

Opublikowano (edytowane)

2mclehw.jpg

58H2D8M.jpg

I jak sądzicie? Według mnie trochę jest bardziej u mnie postrzępione, ale mogą to być różnice w rozdzielczości.

Teraz widać jak beznadziejnie nakleiłem folie ;)

Edytowane przez Ssmart
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...