minkrazki Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 witam nie mogę uzywać kodu *101# w redmi 3s w celu sprawdzenia stanu konta w sieci play .
ZduneX25 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Może dokładniej, nie możesz, ponieważ?
minkrazki Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 poniewaz konsultat w sieci play powiedział że jak ja próbuje wcisnąć *101# on widzi u siebie tylko *101 tak jakby telefon nie widział kratki i że może to być jakiś problem z oprogramowaniem ponieważ telefon ogólnie wychodzi na rynek azjatycki
RegimeOfTerror Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 To jeszcze podaj jaki masz ROM, najlepiej screen z info o telefonie.
lindinho Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 minikrazki, zainwestuj przy okazji w słownik ortograficzny.
minkrazki Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 lindinho polonista się znalazł"Profesor Miodek" a ten ROM to jak znaleść 1
RegimeOfTerror Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 ... Ustawienia - Informacje o telefonie i robisz screenshota i zamieszczasz tutaj.
mrosi Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 1 godzinę temu, minkrazki napisał: lindinho polonista się znalazł"Profesor Miodek" a ten ROM to jak znaleść Tu kolega @lindinho ma rację. Popraw tytuł (poprzez edycję pierwszego postu), bo aż scyzoryk się w kieszeni otwiera, kiedy czyta się tak rażące błędy ortograficzne. Masz na to 2 godziny. 1
Doki Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Najlepiej pochwal się gdzie kupiłeś tel, pewnie masz jakieś syf miui... Ja mam Redmi 3S w Play i nie mam problemu z krótki kodami Próbowałeś też wybierać kody zapisane jako kontakty na karcie sim? 1
Rekomendowane odpowiedzi