Duris Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 17 godzin temu, FromWP napisał: Taa i we wszystkich linkach są telefony z jakimś syfmiui (This model is multi-language supportive, OTA upgrade is not supported at this time). Bez wgrywania normalnego romu się nie obędzie. Niech kupi np. u Goldway'a. Tylko ibuygou wie, dlaczego tak napisało. Ze screenów zamieszczonych tutaj https://www.ibuygou.com/p-black-xiaomi-redmi4-qualcomm-snapdragon-625-20ghz-3gb-ram-32gb-rom-8679.html nie wynika aby nie było wgranego Globala. Co więcej, miałem tego samego i aktualizację do 8.2.1.0 pobrało poprzez OTA. Więc pytanie do ibuygou.com co sprzedaje. Obstawiam stary opis, albo mega stare stany magazynowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil1991 Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Polecam Redmi 4 Pro od Goldway'a z AliExpress. Telefon miał od razu wgrany Global Rom, polski język, sklep google, MIUI 8.1.2.0 (tu nie jestem pewny czy było wgrane w standardzie czy pobrało się automatycznie). Telefon nowy jak z salonu z folią na ekranie i naklejkami na tyle. W razie jakiś pytań, śmiało pisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiaoRén Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 U goldwaya jakiś global? Zbytnio... ehm... globalny... to on raczej nie jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Czemu?Redmi PRO by TT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil1991 Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 8.1.2.0 (MBEMIDI) gdzie MI oznacza global (CN dla chin). Chyba że jest jakiś "bardziej globalny" ROM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 No właśnie się dziwię co kolega pisze. Widziałem już parę sztuk od Goldwaya i był GlobalRedmi PRO by TT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts