Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgrałem sobie dzisiaj nowy soft z głównej strony "MIUI 6.12.29" tylko teraz problem, że z cholerę nie mogę wejść w twrp :/ Zainstalowane poprawnie tylko co z tego skoro komendami nie wchodzi a gdy dam vol up + power i w chinskim recovery dam recovery to system się restartuje i tyle :( Czy jest możliwe że na tej wersji MIUI nie działa twrp i muszę wracać do wcześniejszej?

Untitled.jpg

Opublikowano
24 minuty temu, Joqs napisał:

Zainstalowane poprawnie tylko co z tego skoro komendami nie wchodzi a gdy dam vol up + power i w chinskim recovery dam recovery to system się restartuje i tyle :( 

A próbowałeś przy włączeniu wszystkie trzy przyciski? vol+ vol- i power, bo taka kombinacja w innych Redmi uruchamia twrp. Jak będzie telefon z kabelkiem to nie masz twrp tylko Mirecovery, jak się normalnie uruchomi system to jakiś globalny problem z wchodzeniem do twrp (w Redmi 3s też niektórzy tak mają).

Opublikowano (edytowane)

Przed chwilą dosłownie wgrałem z tych plików z poradnika i spoko wgrało ładnie weszło do recovery Root zainstalowany tylko przy próbie włączeni z vol up i powerem znowu chinskie recovery i nie moge do twrp ;/

Untitled.jpg

Edytowane przez Joqs
Podpowiedź
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...