Joqs Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Wgrałem sobie dzisiaj nowy soft z głównej strony "MIUI 6.12.29" tylko teraz problem, że z cholerę nie mogę wejść w twrp :/ Zainstalowane poprawnie tylko co z tego skoro komendami nie wchodzi a gdy dam vol up + power i w chinskim recovery dam recovery to system się restartuje i tyle Czy jest możliwe że na tej wersji MIUI nie działa twrp i muszę wracać do wcześniejszej?
pmedela Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Po prostu nie masz zainstalowanego twrp. Jeśli masz odblokowany bl to wgraj twrp i po problemie.
FromWP Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 24 minuty temu, Joqs napisał: Zainstalowane poprawnie tylko co z tego skoro komendami nie wchodzi a gdy dam vol up + power i w chinskim recovery dam recovery to system się restartuje i tyle A próbowałeś przy włączeniu wszystkie trzy przyciski? vol+ vol- i power, bo taka kombinacja w innych Redmi uruchamia twrp. Jak będzie telefon z kabelkiem to nie masz twrp tylko Mirecovery, jak się normalnie uruchomi system to jakiś globalny problem z wchodzeniem do twrp (w Redmi 3s też niektórzy tak mają).
Joqs Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Przed chwilą dosłownie wgrałem z tych plików z poradnika i spoko wgrało ładnie weszło do recovery Root zainstalowany tylko przy próbie włączeni z vol up i powerem znowu chinskie recovery i nie moge do twrp ;/ Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Joqs Podpowiedź
bird1003 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 A masz odblokowany tak jak Kolega pytał powyżej?
Joqs Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zamykam temat vol+ i vol- zadziałały Wielkie dzięki 1
mrosi Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 1 godzinę temu, Joqs napisał: Zamykam temat vol+ i vol- zadziałały Wielkie dzięki Naprawdę wymagało to założenia nowego wątku...?
mrosi Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi