Pietr Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Witam. Temat głównie skierowany do @Acid. Bo dyskutować z innymi modami nie ma sensu. Ile kosztuje wykupienie jednej twojej roboczo-godziny? Chcę podyskutować na temat niesłusznego ostrzeżenia i prowokowanie ze strony moderatora. Bo darmowym sposobem nie idzie się skontaktować to będę musiał zapłacić. Pozdrawiam.
virusek90 Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 @Pietr, trzymam za Ciebie kciuki. Ja również dostałem kiedyś ostrzeżenie (zgłosiłem spam, który się zaczął tworzyć w temacie) celem usunięcia zbędnych postów, itp. Gratis dostałem i ja. Niby za: "-Nie powodujemy kłótni, nie wyśmiewamy innych użytkowników." Jak chciałem otrzymać konkret, w którym miejscu (poście) kogoś obraziłem lub spowodowałem kłótnię to nie otrzymałem informacji. Dostałem tylko, zacytuję: "(...) Mamy różne pojęcia "Spamu" i "OT" widzę... Jeżeli dla Ciebie 1 pkt ostrzeżenia, za spam, jest taki straszny, to na prawdę współczuje ." Czyli jestem po prostu przewrażliwioną "gimbazą" . . . P.S. I dostałem wieczne ostrzeżenie, które nie zniknie. Także tutaj też brawo Modzi
Nezumi Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 5 godzin temu, virusek90 napisał: Czyli jestem po prostu przewrażliwioną "gimbazą" . . . O jejku . Nie ma to jak sobie coś dodać, od siebie . Uczestniczyłeś w spamie, który sam zgłosiłeś, co więcej, wydaje Ci się, że jeżeli zgłosiłeś spam, to już jesteś niewinny, bo w końcu "doniosłeś". Nie, tak nie jest. Ostrzeżenia zdejmować nikt nie będzie, a czasowych na tym forum nie ma i nie będzie, nie ma takiej potrzeby, pula punktów potrzebnych, aby ostrzeżenia coś zaczęły blokować jak tak spora, że czasowe ostrzeżenia byłyby jedynie przeszkodą. @Pietr Nie wiem, czy mam się dalej śmiać, czy to już czas na płacz ze śmiechu... Serio, jestem w szoku, że DOROŚLI ludzie tak przeżywają 1 punkt ostrzeżenia, co więcej, słusznego ostrzeżenia, za łamanie regulaminu, który sami zaakceptowali, ale pewnie nie czytali, bo i po co... Zamykam, a jak Acid będzie miał ochotę odpowiedzieć, to to zrobi...
Recommended Posts