thrillco Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) W ciągu dnia zamroziłem kilka apek w titatnium - apki googla i xiaomi. Przed chwilą odblokowuje telefon i wyskakuje komunikat o zablokowanym urządzeniu przez konto xiaomi. po wpisaniu hasła wyskakuje bład, że nie można się zalogować bład RPC. nie można nic zmienić ani odpalić w tle. EDIT: Flashowanie ponownie w recovery softem nic nie dało, chyba zrobie full wipe. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez thrillco
Poohacz79 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Full wipe pomoże. Tylko zostaw system.
Acid Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 W ciągu dnia zamroziłem kilka apek w titatnium - apki googla i xiaomi. Przed chwilą odblokowuje telefon i wyskakuje komunikat o zablokowanym urządzeniu przez konto xiaomi. po wpisaniu hasła wyskakuje bład, że nie można się zalogować bład RPC. nie można nic zmienić ani odpalić w tle. EDIT: Flashowanie ponownie w recovery softem nic nie dało, chyba zrobie full wipe. Zamroź jeszcze mi home i system ui, albo całego Androida. W sumie po co on tu jest... Wysłane z mojego MI 5 5
thrillco Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2017 13 godzin temu, Acid napisał: Zamroź jeszcze mi home i system ui, albo całego Androida. W sumie po co on tu jest... Wysłane z mojego MI 5 Wipe pomogło. W sumie przy okazji usunęło zbedne śmieci, gdy miałem zainstalowane exposed. Nie zamrażam wszystkiego, ale apki z których nie korzystam. Ile osób na codzień używa kompasu, dyktafonu? zawsze można w szybki sposób rozmrozić apke i znów z niej korzystać. Na SGS 3 była kiedyś lista, które apki i usługi są zbędne i można je bezproblemowo wyłączyć.
Rekomendowane odpowiedzi