Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój drugi telefon Xiaomi i drugi raz ten sam problem.. Często zdarza się, że rozmawiamy z kimś przez słuchawki. Niestety u mnie mikrofon od słuchawek w trakcie rozmowy nie działa. Nie słychać nic a nic. Sprawdzałem ze słuchawkami Xiaomi, LG, Sony i jakimiś no name. Jeśli nagrywam dźwięk w dyktafonie, to nagranie jest piękne, słyszę wszystko idealnie.

Myślałem, że po przesiadce z RN3P, na nowym telefonie problemu nie będzie, a tu to samo.. Ktoś się już z tym spotkał?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dokładnie ten sam problem.. niedawno zakupiłem Xiaomi In-ear Hybrid Earphones Pro HD do mojego RN3P i jest to nurtujace.
Ze słuchawek jestem bardzo zadowolony jednak ten problem niweluje ich glowna funkcje :D
Jakieś rady? przeszukałem czeluścia internetu.. :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 31.12.2016 o 09:59, SphunaR napisał:

Mój drugi telefon Xiaomi i drugi raz ten sam problem.. Często zdarza się, że rozmawiamy z kimś przez słuchawki. Niestety u mnie mikrofon od słuchawek w trakcie rozmowy nie działa. Nie słychać nic a nic. Sprawdzałem ze słuchawkami Xiaomi, LG, Sony i jakimiś no name. Jeśli nagrywam dźwięk w dyktafonie, to nagranie jest piękne, słyszę wszystko idealnie.

Myślałem, że po przesiadce z RN3P, na nowym telefonie problemu nie będzie, a tu to samo.. Ktoś się już z tym spotkał?

Ustawienia / dźwięk i wibracje / opcje dźwięku - wyłącz mi sound

IMG_20170125_161420.jpg.f5e0dd35ec04bd489e3f97acf41b4e3c.jpg.a88d00b2c96e32ad1106ee5b9239df67.jpg

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...