SphunaR Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Mój drugi telefon Xiaomi i drugi raz ten sam problem.. Często zdarza się, że rozmawiamy z kimś przez słuchawki. Niestety u mnie mikrofon od słuchawek w trakcie rozmowy nie działa. Nie słychać nic a nic. Sprawdzałem ze słuchawkami Xiaomi, LG, Sony i jakimiś no name. Jeśli nagrywam dźwięk w dyktafonie, to nagranie jest piękne, słyszę wszystko idealnie. Myślałem, że po przesiadce z RN3P, na nowym telefonie problemu nie będzie, a tu to samo.. Ktoś się już z tym spotkał?
dudiusz Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dokładnie ten sam problem.. niedawno zakupiłem Xiaomi In-ear Hybrid Earphones Pro HD do mojego RN3P i jest to nurtujace. Ze słuchawek jestem bardzo zadowolony jednak ten problem niweluje ich glowna funkcje Jakieś rady? przeszukałem czeluścia internetu..
Nezumi Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Mi5 od dłuższego czasu ciągnie się bug z pilotem do słuchawek, po prostu nie działa, trzeba czekać aż naprawią...
mariusz.ur Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Dnia 31.12.2016 o 09:59, SphunaR napisał: Mój drugi telefon Xiaomi i drugi raz ten sam problem.. Często zdarza się, że rozmawiamy z kimś przez słuchawki. Niestety u mnie mikrofon od słuchawek w trakcie rozmowy nie działa. Nie słychać nic a nic. Sprawdzałem ze słuchawkami Xiaomi, LG, Sony i jakimiś no name. Jeśli nagrywam dźwięk w dyktafonie, to nagranie jest piękne, słyszę wszystko idealnie. Myślałem, że po przesiadce z RN3P, na nowym telefonie problemu nie będzie, a tu to samo.. Ktoś się już z tym spotkał? Ustawienia / dźwięk i wibracje / opcje dźwięku - wyłącz mi sound
Rekomendowane odpowiedzi