Skocz do zawartości
  • 0

Kupować Mi2S czy się wstrzymać?

Pytanie

Opublikowano

Witam. Na forum jestem nowy, ale długo czytam. Wczoraj odwiedzając ibuygou zobaczyłem że Mi2S 16GB kosztuje tylko 259$ czyli niecałe 790zł po dzisiejszym kursie. Xiaomi rozważałem już w wakacje, jednak wtedy zdecydowałem się na Nexusa 4. Obecnie mam V967S które na MIUI dosłownie lata, wszystko mi pasuje, więc nie mam parcia na zmianę. Ale mam parę pytań:

1. Warto brać teraz Mi2S? Za jego obecną cenę.

2. Może lepiej poczekać na Hongmi 2?

3. Można płacić kartą walutową prepaid BZWBK na ibuygou?

4. Promocja trwa do 19 marca, po tym czasie cena wróci do starej, czy jest szansa że zostanie na tym pułapie?

Z góry dzięki i pozdrawiam ;)

Wysłano z mojego V967S

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

A zna ktoś odpowiedź na 3 i 4 pytanie? Co do 3 to czytałem że można płacić zwykłą płatniczą, a ta jest prepaidowa, to chyba nie robi różnicy?

Wysłano z mojego V967S

• 0
Opublikowano

Nie wiem czy można płacić kartą walutowa, ale chyba tak. Aczkolwiek chyba najlepiej użyć sprawdzonej metody i założyć PayPal. Nic nie kosztuje i konto można doładować z banku.

Co do ceny to wg mnie zostanie na tym poziomie albo jeśli nie to będzie szybko następna promocja. Poza tym w kwietniu będzie prawdopodobnie MI3S to jeszcze znowu pójdzie w dół na ibuygou jeśli Xiaomi też obniży cenę Mi2.

Wysłane z MI3

• 0
Opublikowano

Można płacić kartą walutową przez posypał, tylko trzeba ja podpiąć i zmienić walutę płatności. Inaczej może Ci przewalutowanie dwa razy. Prowizja posypał przy takiej płatności to 3,5% czyli lepiej niż ich chory kurs.

Jak zależy Ci na dual sumie to poczekaj na redmi 1s.

• 0
Opublikowano

Dualsima nie używam w ogóle. Właśnie co do PayPala to jakoś jestem do niego uprzedzony. Dziękuję za pomoc, prześpię się z tą myślą, przeliczę wszystko i zadecyduję ;)

Wysłano z mojego V967S

• 0
Opublikowano
Co do ceny to wg mnie zostanie na tym poziomie albo jeśli nie to będzie szybko następna promocja. Poza tym w kwietniu będzie prawdopodobnie MI3S to jeszcze znowu pójdzie w dół na ibuygou jeśli Xiaomi też obniży cenę Mi2.

Wysłane z MI3

Pewnie cena zostanie bo chcą się wyprzedać z M2.

A Mi3S co ma oferować że już w kwietniu ma być? Qualcomm się do tego czasu nie wyrobi z 805, a 801 do wersji z Mi3 ma bardzo minimalne różnice bo wersja 8974AB już ma podniesione zegary.

Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Ponoć ma być 801 2,45GHz, 3GB ram i podkrecony Adreno 330. Do tego cienka ramka obudowy. No ale to plotka bo równie dobrze może być pokazany Hongmi 2.

MI3S by się zgadzał bo podobnie było kiedyś z Mi2S.

Wysłane z MI3

• 0
Opublikowano

Podbijam pytanie poprzednika. Utopiłem niestety swoje Mi One  więc czas na Mi-2S - obecnie na Ibuygou Mi-2S 32 Gb stoi po US$289.99 jest szansa, że cena jeszcze spadnie, czy kupić już teraz. Do telefonu jeszcze kupiłbym większą baterię+obudowę+stację ładującą za US$25.99 oraz folijkę ochronną za US$5.99Jak myślicie będzie szansa na jakąś obniżkę wakacyjną?

• 0
Opublikowano

Też o tym myślałem ale na Ibuygou nie znalazłem. Nie wiem jak kupić takie szkło. Jak jest dostępne w Polsce to sobie daruję tą folię.

• 0
Opublikowano

No to super, folię sobie odpuszczę - ale pytanie czy jest jeszcze sens czekać na jakąś obniżkę ceny Mi-2s 32GB na Ibuygou?

Jest przecież o 30$ taniej ;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...